DAGBOEKJE #70

Aangezien ik van plan ben om weer iedere dag minimaal een artikel online te zetten, wil ik ook weer iedere week een dagboekje plaatsen. Leuk, of wordt dat teveel? Ik begin met een foto samen met mijn zusje bij de Primark in Enschede. We waren bij de opening en gisteren liet ik zien wat ik gekocht heb. Rechts zie je het katje die bij mijn ouders is aan komen lopen. Hij heet Siem en is inmiddels ongeveer 10 weken oud, wat een schatje hè?

Voor de meesten is de zomervakantie alweer voorbij en dat betekent dat ik ook geen animatiewerk meer doe. Deze foto’s zijn gemaakt op de laatste dag.
Ik ben dus weer meer thuis, vandaar dat ik ook meer tijd heb om te bloggen. Ik lakte mijn nagels met een Kiko nagellakje die ik in Italië kocht en natuurlijk keek ik de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. 
Bij Prenatal kocht ik dit speeltje voor in de maxi cosi of in de kinderwagen en van mijn moeder kreeg ik dit schattige setje. 
Gisteren hadden we een verjaardag en links zie je mijn outfit. Deze puzzel namen we mee voor mijn nichtje en het was meteen een groot succes. 

10 gedachten over “DAGBOEKJE #70

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.