PRIMARK SHOPLOGJE

Dinsdag ben ik naar de opening van Primark in Enschede geweest en natuurlijk heb ik daar wat leuke dingen gekocht. Voor mezelf heb ik erg weinig gekocht, maar ik ben wel een aantal hele leuke babyspulletjes tegengekomen. Het was ook mijn bedoeling om wat dingen voor de baby te kopen, dus ik ben erg blij met mijn aankoopjes.

Dit kocht ik voor mezelf. Twee paar ‘cosy socks’ (dat zijn echt aanraders, ze zijn heerlijk zacht en warm!) voor € 2,50 en een paar pantoffels voor € 5,00. Verder heb ik niks voor mezelf gevonden, mijn buik past toch nergens in haha.
Ik ging op zoek naar een leuke trui voor Bart en ik zag deze hangen, die kon ik toch niet laten liggen? Hij kostte maar € 7,00.
primark berenpakje
Dit berenpakje kreeg ik van mijn zusje. Heerlijk warm voor deze winter, en ook heel schattig natuurlijk!
Op internet las ik dat je een baby soms wel vier keer per dag andere kleren aan moet doen, en toen kwam ik erachter dat ik dan echt niet genoeg kleertjes heb. Een goed excuus om wat leuke dingetjes te kopen dus. De truitjes kosten samen € 5,00 en de leggings kosten samen € 4,00.
Schattig, toch?
In Nijmegen kocht ik praktisch hetzelfde; een warme deken voor € 5,00 en 7 rompertjes voor € 10.00. Eén dekentje leek me wat weinig, dus vandaar dat ik er nog een kocht. De rompers kocht ik de vorige keer in maat ‘0-3 maand’, maar thuis kwam ik erachter dat dat valt als een maat 62. Te groot voor een pasgeboren baby, dus. Vandaar dat ik ze nu kocht in maatje ‘newborn’.
Deze badstof sokjes zijn lekker dik en warm en kosten maar € 2,00, dus die nam ik ook mee. De schoentjes waren ook echt te schattig om niet mee te nemen. Deze kosten maar € 4,00.

14 gedachten over “PRIMARK SHOPLOGJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.