NOMI’S EERSTE FOTOBOEK

Sinds Nomi is geboren heb ik een paar honderd foto’s van haar gemaakt. Het kaartje in mijn camera en ook mijn telefoon zitten continu vol en ik besloot dat ik eens iets moest gaan doen met de foto’s. De meeste foto’s heb ik wel overgezet op mijn computer en er staan er ook best veel online, maar het leek me leuk om ook een fotoalbum te maken. Nomi is nu bijna een half jaar en dat vond ik wel een mooi moment voor haar eerste fotoboek. 

Ik bestelde het fotoboek via Pixum.nl. Daar had ik al eerder iets besteld en ik had goede ervaringen met deze website. 
Je kunt het fotoalbum online maken, maar je kunt er ook een programma voor downloaden. Ik deed dat laatste, want dan heb je iets meer verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld zelf achtergronden kiezen, de pagina indeling veranderen en tekst toevoegen. 
Ik ben het album begonnen met de laatste buikfoto en de laatste foto van Bart en mij samen. Die maakten we ongeveer een uurtje voordat Nomi werd geboren (in mijn ontzettend charmante operatiehemdje). 
Tijdens de keizersnee maakte een verpleegster een aantal foto’s en die staan ook in het fotoalbum. Ik zal ze jullie besparen, je ziet namelijk best veel bloed en je kunt recht mijn buik inkijken. 
De eerste week maakte ik (en anderen ook trouwens) echt ontzettend veel foto’s van Nomi. Het was behoorlijk moeilijk om uit te kiezen welke foto’s ik in het fotoboek wilde doen, maar uiteindelijk koos ik onder andere voor deze foto’s.
Op de meeste pagina’s heb ik gekozen voor dezelfde indeling, maar omdat deze foto’s staand zijn, paste ik de indeling aan.
De kwaliteit van de foto’s in het boek is trouwens echt heel goed! Ik koos voor fotopapier met zijdeglans en het is echt heel mooi geworden.
Hoe bewaren jullie foto’s? Bestellen jullie wel eens een album online?
Gerelateerde artikelen:

14 gedachten over “NOMI’S EERSTE FOTOBOEK

 1. Stephanie schreef:

  Mooi fotoalbum 🙂 ik heb er ook al eens een aantal gemaakt online! Meestal plak ik ze in :), maar dat duurt jaren voordat ik eindelijk aan een projectje begin haha.

 2. Rosanne van Dieren schreef:

  Wat ziet het fotoboek er leuk uit zeg. Het lijkt me ook heel erg leuk om zo'n boek in elkaar te zetten liefs.

 3. Lilian schreef:

  Wat goed van je en wat ziet het boekje er leuk uit!

  Ik ben al zo vaak aan een boek begonnen, maar ik vergat het daarna weer. En ze is bijna vier, haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.