DAGBOEKJE #107; CONSULTATIEBUREAU, CROSSROADS EN VISION BOARDS MAKEN

Vorige week was zo’n week waarin ik continu met Nomi bezig was. Ik ging met haar naar de huisarts omdat ze ziek was en volgens mij zit ze nu weer in een sprongetje. Ze is niet echt gezellig en ze huilt opeens veel meer dan anders. Ook moesten we naar het consultatiebureau en dat was niet zo’n succes. Gelukkig deden we daarnaast nog wel wat leuke dingen.

Vorig weekend begon Nomi al te hoesten en maandag hoestte ze telkens zo, dat ze alle melk weer uitspuugde. We gingen dus even naar de huisarts, maar gelukkig bleek het mee te vallen. Ze moest telkens kleine beetjes drinken om niet uit te drogen en daarom kolfde ik melk voor haar. Na een paar dagen ging het al een stuk beter. Zelf genoot ik van de Tiny Tony’s die in mijn pakketje van Zalando zaten. 

Van mijn ouders en zusje kreeg Nomi twee hele leuke setjes toen ze een half jaar werd. Omdat het lekker weer was, besloot ik ’s avonds met Nomi nog even een stukje te lopen.

Ik kreeg twee hele leuke broekjes binnen en ik deed een van de broekjes meteen aan bij Nomi. Hij staat haar zo leuk! Als je ook zo’n schattig broekje wil, moet je even kijken op de Facebookpagina van My Cup Of Tea.

Woensdag zette ik een artikel online over de zes maanden controle bij het consultatiebureau. Omdat Nomi nu zes maanden oud is, besloot ik haar een keer een broodkorstje te geven. Ze vond het heel lekker!

Ik had het niet verwacht, maar ik kreeg Bart zo gek om samen met mij Crossroads te kijken. Wat een heerlijke film is dat! 

Dit weekend verveelden mijn zusje en ik ons en we besloten vision boards te maken. Dit werd die van mij. Gisteren wandelde ik weer een stukje met Nomi en ondertussen maakte ik een #selfie haha.
Gerelateerde artikelen:

Een gedachte over “DAGBOEKJE #107; CONSULTATIEBUREAU, CROSSROADS EN VISION BOARDS MAKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.