DAGBOEKJE #83

Toen ik mijn dagboekje van deze week in elkaar zette, zag ik dat ik bijna alleen maar foto’s van Nomi maakte. Ik heb deze week ook weinig andere dingen gedaan eigenlijk. Het was Barts laatste vrije week, dus daar genoten we nog even van. Ik merk dat ik steeds meer gewend ben aan het moederschap, ik kan Nomi al helemaal niet meer wegdenken. 

Bart is ook helemaal verliefd op Nomi, en ik kon het natuurlijk niet laten om zo nu en dan een foto te maken. 
Laatst ontving ik een mailtje waarin me gevraagd werd of ik geïnterviewd wilde worden voor babyblog.nl en dat leek me natuurlijk erg leuk. Afgelopen week kwam het artikel online. Ook zette ik een artikel online over Nomi’s geboortekaartje.
Zo nu en dan waren we toch heel even met andere dingen bezig. Bart bakte een wolkencake, en ik kon eindelijk mijn teennagels weer lakken. Tijdens de keizersnee mag je geen nagellak dragen, dus een paar weken geleden haalde ik het eraf.
Zaterdag was mijn oma jarig en ze had Nomi nog niet gezien, dus samen met Nomi gingen we naar haar toe. Het was ons eerste uitstapje en het ging echt heel goed. ’s Middags heeft Nomi vooral geslapen, en toen aan het begin van de avond begon haar huiluurtje begon, zijn we naar huis gegaan. 
Hebben jullie een leuke week gehad?

24 gedachten over “DAGBOEKJE #83

  1. Jennifer schreef:

    Ik vind jullie geboortekaartje nog steeds echt super leuk! En ik kan me voorstellen dat je het liefst de hele dag met camera boven zo'n mooi meisje hangt, haha. Geeft niks, ik kan wel tegen een overdosis babyfoto's! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.