DAGBOEKJE #112 ; CONTRACT OPGEZEGD, VERJAARDAG EN UIT ETEN

Laatst vertelde ik jullie al dat ik mijn contract heb opgezegd. Ik werk nu nog wel gewoon, in totaal moet ik nu nog vier keer werken. Begin juli heb ik mijn laatste werkdag en daarna ben ik gewoon thuis. Hoe mijn dagen er precies uit gaan zien weet ik nog niet. Misschien schrijf ik daar wel een keer een artikeltje over. Daarnaast vierden we mijn vaders verjaardag en op vaderdag gingen we voor het eerst (en waarschijnlijk voorlopig ook voor het laatst) met Nomi uit eten. 

Ik ging laatst naar Primark om nieuwe broeken te kopen, want mijn oude broeken zijn te groot. Ik had nooit verwacht dat ik zeven maanden na de bevalling nieuwe broeken zou moeten kopen in een kleinere maat haha, maar je hoort mij niet klagen hoor! Verder zat Nomi een beetje aan me vastgeplakt en we keken samen series.
Woensdag las ik op mijn werk de leukste pagina uit de Libelle. Donderdag was ik niet zo slim bezig. Ik was babyhapjes aan het maken en tegelijkertijd plastic aan het scheiden. Ik legde het plastic net iets te dichtbij het vuur en het begon te branden. Ik pakte het vast, precies op de plek waar het brandde en dat deed best pijn.

’s Avonds kwam mijn zusje langs en we testten mijn nieuwe selfiestick uit. Vrijdag vierde mijn vader zijn verjaardag en ik besloot een keertje iets meer aandacht te besteden aan mijn make-up.

Het was vrijdagavond best laat geworden (en ik had voor het eerst in lange tijd een paar wijntjes gedronken), dus zaterdagochtend bleef ik met Nomi lekker lang in bed liggen. Nomi zag zichzelf op mijn telefoon en dat vond ze erg leuk. ’s Middags gingen we even naar de DM en naar Ikea.

Dit schattige setje kreeg Nomi van Barts moeder en ik deed het haar zondag aan. Zondagavond gingen we uit eten. Dat was de eerste keer dat we echt uit eten gingen met Nomi (eten bij Ikea tel ik niet mee) en ze vond het niet zo heel gezellig. Voordat we weggingen had ze een hele tijd geslapen, maar toch werd ze na een tijdje moe. En ze vond alles om haar heen veel te interessant, dus ze wilde niet slapen. En daar werd ze niet echt gezellig van.
Gerelateerde artikelen:

6 gedachten over “DAGBOEKJE #112 ; CONTRACT OPGEZEGD, VERJAARDAG EN UIT ETEN

  1. Sylvie schreef:

    Haha ik durf het ook nog niet aan hoor, Ivar meenemen uit eten… Veel te veel afleiding, en als hij dan niet weg mag kruipen of moe wordt, zie ik 'm al een flinke keel opzetten! Nee, wij koken wel wat uitgebreider of halen wat šŸ™‚

  2. Nicole schreef:

    Wat knap dat je je baan durfde opzeggen, een hele grote stap helemaal in een economie van nu! En ja, ik val in herhaling.. wat is Nomi een prachtige meid..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.