Date night; zo pakken wij dat nu aan

date night

Ik vind het erg fijn om zo nu en dan even quality time met Bart te hebben. Een tijdje geleden gingen we samen nog uit eten, maar de laatste tijd was dat natuurlijk niet mogelijk. Dat hoeft niet te betekenen dat we helemaal geen date nights meer hebben, we pakken het nu alleen een beetje anders aan!

Date night

Ergens naartoe gaan zit er nu dus niet echt in, dus blijven we maar gewoon thuis. In deze tijd begint onze date night pas als de kinderen in bed liggen. Soms smokkelen we dan een beetje met de tijd en zeggen we rond half 7 al dat het hartstikke laat is. Fijn hoor, kinderen die nog niet kunnen klokkijken!

Pizzarette

We laten de kinderen eerst eten en meestal krijgen ze dan pannenkoeken. Ze zijn er gek op, en wij zelf niet zo. Na de pannenkoeken gaan ze lekker naar bed en dan zetten we de pizzarette op tafel. We snijden wat groente, vlees, et cetera en dan gaan we aan tafel. Wijntje erbij, pizza’s beleggen en een beetje kletsen. Even geen kinderen die continu vragen of je iets voor ze wil snijden, of ze nog meer saus mogen… Geen gezeur over dat het niet lekker is en geen dreumes die meer op de grond gooit dan dat ze in haar mond stopt. En wat zit je dan relaxt aan tafel zeg!

Zelf sushi maken

Laatst hebben we voor het eerst zelf sushi gemaakt. Ik ben gek op sushi, hoewel ik niet van vis houd. Dus ik had andere ingrediënten gehaald zoals avocado, komkommer, ei, kip, paprika, et cetera. We maakten de sushi aan tafel en ik moet zeggen dat het hartstikke goed lukte! Oké, mooi was anders, maar het smaakte erg lekker!

Spelletje!

Om eens iets anders te doen dan naast elkaar op de bank televisie kijken, doen we zo nu en dan een spelletje. Een potje kaarten, Uno, een bordspel, we doen eigenlijk van alles en we wisselen behoorlijk af. Ik moet zeggen dat ik momenteel een beetje zoekende ben naar een nieuwe spel, dus tips zijn welkom!

Organiseer jij thuis wel eens een date night? En hoe pak je dat aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.