Review en win: het spel What Do You Meme

Jullie weten misschien wel dat ik het hartstikke leuk vind om een spelletje te doen. Wij houden bijna ieder weekend wel een spelletjesavond. Laatst speelden we een nieuwe spel, namelijk ‘What Do You Meme’. Hiervan is de Nederlandse versie sinds kort op de markt en ik kan je alvast verklappen dat het een ontzettend leuk spel is. En ik mag dit spel weggeven aan een van jullie, dus lees snel verder!

What Do You Meme

Je weet vast wel wat memes zijn. Zo niet, dit is de uitleg volgens What Do You Meme: Afbeelding die, of filmpje dat, in combinatie met een grappige tekst viraal gaat op sociale netwerken en zich snel verspreidt op het internet. 

what do you meme

Het idee van het spel is om plaatjes met teksten te combineren. Je speelt het spel met minimaal 3 mensen, waarvan een persoon de jury is. Er wordt een plaatje neergezet op de ezel en de spelers krijgen allemaal 7 kaarten met tekst erop. Uit deze kaarten kiest iedereen de tekstkaart die het beste bij de foto past, en die natuurlijk het grappigst is. De kaarten worden op de kop neergelegd, de jury leest ze en kiest de leukste uit. Was jouw tekst de leukste? Dan win je de fotokaart!

Mijn mening

Toen ik voor het eerst over het spel las, was ik meteen al enthousiast. Ik ben gek op spelletjes én op leuke memes, dus deze combinatie was wat mij betreft perfect.

We speelden het spel laatst en het was echt zo leuk! We hebben ontzettend gelachen om de memes die we maakten en vaak was het moeilijk om te kiezen welke nou het leukst was. Dit spel gaan we zeker vaker spelen!

Winnen!

Wil jij dit spel graag winnen, bijvoorbeeld om tijdens de feestdagen te spelen met familie of vrienden? Of organiseer je regelmatig een spelletjesavond en zou dit spel daar perfect voor zijn? Of misschien wil je dit spel wel cadeau geven aan iemand!

Doe dan het volgende om kans te maken op het spel What Do You Meme;

  • Laat hieronder een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet
  • Vul een geldig e-mailadres in, zodat ik je een mailtje kan sturen als je hebt gewonnen
  • Like dit bericht op Facebook
  • Voor extra kans tag je vrienden onder het Facebookbericht.

De winactie duurt een week, daarna stuur ik de winnaar een mail. Dan heb je het spel dus voor de kerstdagen in huis!

13 gedachten over “Review en win: het spel What Do You Meme

  1. Karin schreef:

    ik doe graag mee. Ik heb een hoop spelletjes, maar geen partyspelletjes. Lijkt me leuk om met kerst de gasten bezig te houden terwijl ik in de keuken sta te koken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.