Outfits van Lenn – deel 9

aliexpress

Vandaag heb ik weer een artikel voor jullie met outfits van Lenn. De laatste tijd konden de shirts met lange mouwen in de kast blijven hangen. We konden lekker met blote armen naar buiten! Op de foto hierboven heeft Lenn een shirtje aan van AliExpress, zijn broek is van Hema en zijn schoentjes zijn van Shoesme.

Deze kleren droeg Lenn de laatste tijd

maat 80

Toen ik deze foto zag, realiseerde ik me dat maatje 80 toch wel te klein wordt. Het shirtje is van de Hema en is nog van vorig jaar. Het broekje verdient niet echt een schoonheidsprijs, maar ach. Hij had het aan, ik maakte een foto, dus laat ik het ook maar gewoon aan jullie zijn. Het is een broek van H&M die ik heb afgeknipt omdat er een groot gat bij zijn knie zat. Lenns sandaaltjes zijn van Scapino.

Lenns meisjesbroek

zara sale

Onder het mom van ‘lekker genderneutraal‘ (nee grapje, ik vond hem gewoon leuk en ik vind dat hij ook prima voor jongens kan) shopte ik dit Mickey Mouse broekje op de meisjesafdeling van Zara. Het shirtje is van Prénatal en Lenn heeft weer zijn sandalen van Scapino aan.

¡Vamos España!

españa

Toen Spanje moest voetballen, was Lenn er helemaal op gekleed. Hij droeg zijn España shirtje van H&m, gecombineerd met een broek van Name It. En ook op deze foto heeft hij weer sandalen aan van Scapino.

Met z’n koffertje

kinder koffer

Nomi en Lenn hebben sinds kort een koffertje en toen Nomi bij haar nichtje ging logeren, moest die natuurlijk mee daar naartoe. En als echte gentleman nam Lenn hem voor haar mee. Het koffertje is van Reisenthel. Lenns shirtje is van Name It, zijn broek is van Hema en hij heeft weer dezelfde sandaaltjes aan.

Boys will be boys

boys will be boys

Waar Lenn is, is Nomi vaak ook. Dus het is niet moeilijk om ze samen op de foto te krijgen. Lenn heeft hier een shirtje aan van Hema, een broek van Zara en de sandaaltjes kun je inmiddels wel raden!

Totally roar-some

Toen ik dit shirtje zag bij Primark kon ik hem echt niet laten liggen. Lenn doet alle dierengeluiden na en hij roept regelmatig ‘Roar!’. Lenns broekje is van Zara en die schoentjes, tja, die heeft hij de laatste tijd bijna iedere dag aan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.