Outfits van Lenn – deel 10

Laatst heb ik de outfits van Nomi en Elena laten zien en nu is Lenn aan  de beurt. Het is wat moeilijker om hem op de foto te zetten, want langer dan een halve seconde stilstaan, doet hij niet. Vandaar dat de meeste outfitfoto’s gemaakt zijn terwijl hij lekker aan het spelen was. Op de foto hierboven heeft Lenn een shirtje aan van Zeeman, een broek van Primark en schoenen van Adidas.

Wanna see a magic trick?

Dit shirtje kocht ik een hele tijd geleden tweedehands, omdat ik dacht dat Name It klein viel. Na maanden past hij nu eindelijk! Lenns broek is van Lidl en zijn laarsjes van Sourcy.

Op de schommel

Ik vind deze polo van Quapi zo leuk staan bij Lenn! Helaas is hij binnen no-time vies, want tja, wit… Lenns broek is van Tuunte en zijn laarsjes zijn van Nomi geweest (en ik weet niet meer welk merk het is).

Warrior!

Dit is één van Lenns favoriete t-shirtje, met de tekst ‘warrior’ erop. Hij zocht hem zelf uit bij Tuunte. Hij vindt de tijger en de pailletten geweldig! Het broekje is ook van Tuunte en zijn laarsjes weer van Sourcy.

Koala’s

Lenn is gek op dit jasje met koalabeertjes, die ik een tijdje geleden bestelde op AliExpress. Verder heeft Lenn een broek aan van Hema (hele oude collectie, deze is van Nomi geweest) en Adidasjes.

Nog meer Quapi en Aliexpress

Ook dit shirtje is van AliExpress en het rode broekje is van Quapi. Schoenen vindt Lenn vaak niet zo nodig, dus als hij in de zandbak aan het spelen is, zijn ze vaak al snel uit.

H&M

En de laatste outfit van dit artikel is van H&M. Althans, zijn shirt en zijn korte broek shopte ik daar. Lenns sandalen zijn van Scapino.

Een gedachte over “Outfits van Lenn – deel 10

  1. Rob schreef:

    Wat een leuke outfits, wat een leuke kids, kortom wat een leuke foto’s. haha.
    De kids stralen mooi op de foto’s, dus het zal vast helemaal goed komen, met trots gedragen. 😉

    Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.