De leukste klittenbandschoenen voor je kinderen

Als mijn kinderen naar school moeten, trekken ze het liefst hun regenlaarzen aan. En daar is eigenlijk maar één reden voor; die gaan het makkelijkst aan en uit. Op de school van mijn kinderen hebben ze in de klas geen schoenen aan, maar pantoffels. Dus iedere keer dat ze naar buiten gaan, moeten ze hun schoenen weer aandoen. Daarom snap ik heel goed dat ze graag iets aan hun voeten willen hebben wat makkelijk aan en uit gaat, maar ik ben er ook niet echt een voorstander van om het hele jaar door op regenlaarzen te lopen. Daarom ging ik op zoek naar andere schoenen die ze makkelijk aan en uit kunnen doen, en toen kwam ik uit bij klittenbandschoenen. Inmiddels hebben ze alle drie een leuk paar klittenbandschoenen uitgekozen en vandaag laat ik jullie nog wat meer leuke exemplaren zien!

Sneakers met klittenband

Ik begon mijn zoektocht op de meisjesafdeling en daar kwam ik hele leuke sneakers tegen. Lenn vond het eerste paar heel erg leuk, maar koos uiteindelijk toch voor de Vans op de foto bovenaan het artikel. Deze glimmende blauwe schoenen zijn van het merk Michael Kors Kids en kosten € 79,95. De schoenen in het midden zijn van Vans en ik vind ze heel erg schattig, maar helaas is de grootste maat net te klein voor Elena. Dus mocht je een kindje hebben met maat 26 of kleiner, dan zou ik echt eens naar deze Vans kijken. Ze kosten € 44,95. De schoenen rechts zijn van Go Bananas (een ontzettend leuk merk, ze hebben hele leuke vrolijke items) en kosten € 39,95. Dit zijn de schoenen die Elena op de eerste foto draagt.

Ook de jongensafdeling had een ruime keuze qua sneakers met klittenband. Het eerste paar is van het Develab en deze kosten € 77,95. Het middelste paar is van Diadora en hiervoor betaal je € 54,95. De sneakers rechts zijn mijn persoonlijke favoriet. Het is het soort schoen wat overal leuk bij staat en ik hou wel van zwart en grijs. Ze zijn van een merk wat ik nog niet kende; Jochie & Freaks. Deze sneakers kosten € 63,95.

Sandalen met klittenband

Nu de zomer eraan komt, is het ook weer tijd voor open schoentjes. Er zijn heel veel sandalen met klittenbandsluiting te vinden en mijn oog viel meteen op deze drie paren. De sandalen links zijn van Vingino en kosten € 59,95. De schattige roze sandaaltjes in het midden zijn van Apples & Pears en de prijs hiervan is ook € 59,95. Het paar rechts is van Red Rag en hiervoor betaal je € 54,95.

En last but not least; deze drie leuke exemplaren. Links zie je sandalen van Replay, die € 44,95 kosten. De prijs van de Benetton sandalen in het midden is € 29,95 en de rechter sandalen zijn van Shoesme en deze kosten € 49,95.

Zijn jullie ook zo fan van schoenen met een klittenbandsluiting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.