Leuke uitspraken van Lenn – deel 9

Mijn kinderen maken me regelmatig aan het lachen, maar degene waar ik het vaakst dubbel om lig is toch wel Lenn. Soms doet hij heel erg zijn best om grappig te zijn, want hij vindt het heel leuk als mensen om hem lachen. En soms doet hij helemaal geen moeite, maar is hij toch heel grappig. Vandaag deel ik weer wat leuke uitspraken van hem met jullie.

  • Op de radio ging het over drugs en Lenn wilde weten wat het was. Ik probeerde het uit te leggen op een manier zodat hij een beetje zou snappen en hij was behoorlijk onder de indruk. ‘Ik wil drugs! Mag ik drugs?’, vroeg hij helemaal enthousiast. Ehm, nee.
  • Hij kwam me laatst vertellen dat hij in dit huis is geboren, terwijl hij toch echt is geboren in het ziekenhuis. Dat vertelde ik hem en toen zei Lenn ‘Nee hoor, ik ben in dit huis geboren. Dat heb ik op school geleerd.’ 
  • Het was eindelijk een keertje warmer dan 20 graden en Lenn liep er behoorlijk over te klagen. ‘Het is echt kei-knetter-veel-te-warm!’, riep hij.
  • We hadden het over jongens- en meisjeskleding en Nomi zei ‘Maar Lenn, Harry Styles is ook een jongen en hij heeft ook wel eens jurken aan.’ Lenns reactie was ‘Harry styles is geen jongen. Harry styles is non-binair.’ Ik vroeg waarom hij dat dacht en hij zei ‘Ja dat kan ik gewoon zien.’ Ehm, oké?
  • Lenn zat Pirates of the Caribbean te kijken en ik vroeg of het net een beetje te eng was. Lenn zei ‘Nee, maar ik denk dat het wel te eng is voor Nomi.’ 
  • Lenn zag een haas en hij riep ‘Kijk, een kangoeroe!’.
  • Vlak voordat ik ging koken wilde Lenn wat eten. Ik zei dat dat niet ging gebeuren en Lenn zei (op een erg dramatische manier) ‘Ik heb zoveel honger dat ik bijna niet meer kan ademen.’
  • Hij vroeg wat we gingen eten en ik vertelde dat we pasta gingen eten. ‘Pasta met potloden?’, vroeg hij. Hij bedoelde penne!
  • Lenn was boos op Nomi en ik vroeg waarom hij boos was. ‘Ja, ze zei niks en toen stond ze opeens naast me. En ik schrok me echt keihard dood!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.