De leukste Sinterklaascadeaus voor kleuters

sinterklaascadeaus kleuters

Het duurt nog maar heel eventjes, en dan komt Sinterklaas aan in Nederland. Weten jullie al wat je voor je kinderen gaat kopen? Ik vind het soms best lastig… Ik dacht dat Nomi dit jaar zelf wel zou weten wat ze zou willen hebben, maar haar wensen veranderen iedere dag. En daarnaast vindt ze zoveel dingen leuk, dat ik alsnog zelf keuzes moet gaan maken. Oh, en voor haar hoef ik niet alleen dingen te bedenken voor Sinterklaas, maar ook voor haar verjaardag die we aanstaande zondag vieren!

De leukste Sinterklaascadeaus voor kleuters

Het is dus best een uitdaging cadeaus te vinden die ze écht leuk vindt, en waar ze ook echt mee gaat spelen. Want ik vind het zonde om haar speelgoed te geven dat vervolgens onderin een mand verdwijnt en waar niet meer naar omgekeken wordt. Jullie ook? Ik keek laatst op OTTO en daar vond ik erg leuke dingen. Ben je ook op zoek naar inspiratie? Bekijk dan dit speelgoed eens!

Lego

lego

Kleuters kunnen zich urenlang vermaken met Lego en je kunt je legocollectie oneindig uitbreiden. Er zijn ontzettend veel sets te koop en het blijft ook nog eens heel lang leuk. Er is Lego te koop voor kinderen vanaf vier jaar, maar er zijn ook sets die bedoeld zijn voor kinderen vanaf acht of zelfs vanaf elf.

Playmobil

playmobil

Iets wat ook erg leuk is voor kleuters (en ook weer lekker kan worden uitgebreid, dus zo weet je altijd iets om te vragen voor een verjaardag of feestdag) is Playmobil. Net als Lego heeft ook Playmobil verschillende lijnen, zoals ‘Country’ en ‘Dollhouse’. En er is zelfs Playmobil voor kinderen vanaf 18 maanden; namelijk de 1-2-3 lijn!

Styling hoofd

Met dit styling hoofd kan je kleuter lekker tutten met het haar van de pop, haar opmaken en accessoires toevoegen. Perfect voor de kleine kappers in spe!

Knutselspulletjes

knutselen

Knutselen is natuurlijk niet alleen leuk voor kleuters, want ook jongere en oudere kinderen vinden dat over het algemeen erg leuk. Voor kleuters kun je dingen kopen als kleurboeken, stiften, een etui met inhoud, stickers, mooi papier of een leuke knutselset. De keuze hierin is enorm!

Een muziekinstrument

Met een beetje geluk is je kleuter nou groot genoeg om niet alleen maar heel veel lawaai te maken met een muziekinstrument, maar juist echt muziek te maken. Een muziekinstrument is dan een hartstikke leuk cadeau! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kindergitaar?

Een puzzel

puzzel

Puzzelen is leuk, maar ook hartstikke leerzaam. Een puzzel is dus een perfect cadeau voor een kleuter! Probeer erachter te komen welk aantal stukjes geschikt is voor je kleuter, en koop bij twijfel een puzzel met iets meer stukjes. Want als het te makkelijk is, is je kleuter er wel erg snel klaar mee en het is wel zo leuk als het een beetje uitdagend blijft.

Een keukentje of winkeltje (of spulletjes daarvoor)

Zelf hebben wij een keukentje in de woonkamer staan en daar wordt ontzettend veel mee gespeeld. Dit keukentje wordt door mijn kinderen ook wel eens als winkeltje gebruikt en ook daar spelen ze ontzettend leuk mee. Als je dit nog niet hebt, is het wat mij betreft echt een aanrader! En als je het al wel in huis hebt, zijn spulletjes voor in het keukentje of winkeltje een heel erg leuk cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.