De perfecte salontafel voor drie kinderen

salontafel

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe salontafel. En ik weet niet precies waar het door komt, maar op de één of andere manier vind ik het heel moeilijk om een leuke salontafel te vinden die helemaal naar mijn smaak is. Misschien komt het doordat er zoveel keuze is, misschien ben ik gewoon een twijfelkont, ik weet het niet. Maar uiteindelijk vond ik een hele leuke salontafel waar ik heel erg blij mee ben. En hij is ook nog eens perfect voor gezinnen met drie kinderen!

Niet één, maar drie tafeltjes

Aan de ene kant leek me een salontafel met opbergruimte erg handig, aan de andere kant dacht ik, dan belandt daar ook weer allemaal rommel in. Want hier in huis lijkt het weinig uit te maken hoeveel opbergruimte we hebben; alle kastjes en lades liggen toch altijd vol. Dus ik besloot niet te kijken naar opbergruimte bij salontafels, maar ik besloot iets uit te kiezen wat ik gewoon mooi vindt. En ik vond een ontzettend leuke salontafel bij Sfeer.nl!

3 salontafels

Toen we Elena’s verjaardag vierden, merkte ik hoe handig het was om meerdere kleine tafels te hebben. Zo heb je genoeg ruimte voor alle koffie, thee, taartjes, et cetera. Je kunt de tafeltjes verplaatsen zodat iedereen zijn drinken binnen handbereik heeft en dat is natuurlijk ideaal!

Allemaal een eigen tafeltje

sfeer zwolle

En de belangrijkste reden waarom ik zo blij ben met drie aparte tafeltjes, is omdat het zoveel ruzies voorkomt. Nomi, Lenn en Elena zitten nu regelmatig alle drie aan een eigen tafeltje te kleuren en daardoor hoor ik bijna nooit meer dat ze elkaar in de weg zitten of dat iemand op de tekening van de ander tekent. Oké, ruzietjes als ‘Nomi heeft de roze stift en die wil ik!’ voorkom je er niet mee, maar op deze manier is het toch wat gezelliger tijdens het tekenen. En je snapt vast wel dat ik daar erg blij mee ben!

Wat voor salontafel hebben jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.