LEUKE KERSTACCESSOIRES VOOR IN HUIS


Stiekem heb ik echt wel een zwak voor kerst en ik vind het heel erg leuk om mijn huis in de kerststemming te brengen. Het maakt je huis altijd zo knus en gezellig en ik vind het heel leuk om ’s avonds kerstlichtjes aan te doen. Afgelopen zomer zijn mijn vriend en ik verhuisd van een heel klein appartementje, naar een wat grotere eengezinswoning en daardoor heb ik nu eigenlijk iets te weinig kerstspulletjes, dus ik ben op zoek gegaan naar wat leuke accessoires. Bovenstaande artikelen kwam ik tegen en omdat ik het allemaal zo leuk vind, besloot ik er een artikel over te maken. 

24 gedachten over “LEUKE KERSTACCESSOIRES VOOR IN HUIS

  1. Lies schreef:

    Wat een leuke decoraties allemaal! Ik heb zelf ook twee van die potten gekocht van de Action, want vond de teksten erop zo mooi en leuk. Het rendiertje van de Blokker vind ik er ook erg leuk uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.