Dit vond ik de leukste kraamcadeaus om te krijgen

kraamcadeaus

Nu ik drie kinderen heb, heb ik best veel ervaring met kraamcadeaus. Ik heb veel verschillende dingen gekregen en ik heb eigenlijk nooit iets gekregen wat ik echt niet leuk vond. Vandaag deel ik met jullie welke kraamcadeaus ik het allerleukst vond.

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Wat ik ontzettend leuk vind, zijn kraamcadeaus die gepersonaliseerd zijn. Zo kreeg ik na Lenns geboorte bijvoorbeeld een schilderijtje die gebaseerd was op Lenns geboortekaartje en ik kreeg een koffertje met zijn naam erop. Voor Elena kreeg ik een rompertje met haar naam en haar geboortedatum erop gedrukt. Wat ik zelf ook altijd leuk vind, is bijvoorbeeld een geboortestoeltje. Ontzettend leuk en dat zijn absoluut dingen die ik ga bewaren!

Kleertjes

Ik weet dat lang niet iedere nieuwe moeder blij wordt van kleding als kraamcadeaus, maar ik vind het juist erg leuk. Ik heb geen hele moeilijke smaak qua babykleertjes (ik vind zo ongeveer alles heel schattig) dus ik was erg blij toen ik kleertjes kreeg voor mijn kinderen. Vooral kleertjes in wat grotere maten, want in maat 50 en 56 had ik al wel genoeg. Ook dingen als rompertjes en sokjes vond ik hartstikke leuk om te krijgen!

Nuttige spulletjes

Nog iets waar ik heel blij van werd: nuttige spulletjes. Dingen waar je echt iets aan hebt en die je veel gaat gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan slabbetjes, lepeltjes, een bordje, verzorgingsproducten…

Cadeautjes voor de grote broer of grote zus

Een pasgeboren baby snapt natuurlijk nog helemaal niks van cadeautjes, maar de grote broer of grote zus waarschijnlijk wel. Ik vond het ontzettend leuk dat mensen iets voor Nomi en Lenn meenamen en zelf waren ze ook heel erg blij. Ook kregen we wel eens een cadeautje voor de kinderen samen en ook dat viel heel goed in de smaak!

Cadeaubonnen

En als laatste; cadeaubonnen. Misschien niet zo heel origineel, maar wel iets waar je echt iets aan hebt. Ik kreeg onder andere cadeaubonnen van Hema en Prénatal en die komen natuurlijk altijd goed van pas!

Welke kraamcadeaus vond jij leuk, en welke juist niet?

9 gedachten over “Dit vond ik de leukste kraamcadeaus om te krijgen

  1. Melissa schreef:

    Ik ben (nog) geen moeder, maar ik kan me voorstelen dat de persoonlijke cadeautjes (en ook de wat meer nuttige dingetjes) erg fijn en leuk zijn om te krijgen! Voor de grote broer(s) en of zus(sen) zijn cadeautjes natuurlijk ook ontzettend leuk, er gaat al veel aandacht naar de pasgeborene en zo krijgen zij ook het gevoel, denk ik, dat ze er nog steeds toedoen!
    Melissa onlangs geplaatst…“Wat doet ze dan voor je?”My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.