NOMI’S OUTFITS #1

Toen ik zwanger was, vond ik het al heel leuk om outfits voor Nomi uit te zoeken. Natuurlijk is het nog leuker om de kleertjes bij haar aan te doen (gelukkig vind ze het niet erg om aangekleed te worden) en te zien hoe schattig ze er dan uitziet. Daarom besloot ik een artikeltje te maken met een aantal van haar outfits. Het setje hierboven is van Noppies, en het was één van de cadeautjes uit het tien dagen pakket dat we van mijn ouders kregen. 

Dit is een van de weinige setjes die ik in maat 50 heb, dus hier paste ze meteen goed in. Het  setje is van Feetje en we kregen het van mijn schoonmoeder.
Dit truitje breide mijn moeder en ik combineerde het met een broekje van Primark en sokjes van Hema (die we van mijn oom en tante kregen). 
Dit truitje is ook een maatje 50 en is van Zeeman. We kregen het van mensen die op de camping van mijn ouders staan en ik combineerde het met een broekje van Noppies en slofjes van Prenatal (die eigenlijk nog een beetje te groot zijn).
Dit lekkere warme en zachte truitje is van Babydump, het broekje kregen we van mijn moeder en zusje en is van H&M en de sokken zijn van Primark.
Hier heeft Nomi een shirtje aan van de Hema, en een broekje en sokjes van Primark. 
’s Avonds doe ik haar meestal een boxpakje aan, die zijn lekker warm en blijven goed zitten. Deze is van Zeeman. Ik weet trouwens niet wat ze aan het doen was op deze foto, misschien een poging tot yoga?
Gerelateerde artikelen:
– New in

21 gedachten over “NOMI’S OUTFITS #1

  1. Lindsay | lindsayvallen.nl schreef:

    Ah, wat een klein popje is Nomi! En leuke kleertjes, ik ga donderdag naar de Primark en hoop daar ook goed te slagen. Ik was vandaag even bij de Baby-Dump en Prenatal, maar kon me moeilijk voorstellen dat het allemaal zo klein is straks. Maar dat is natuurlijk wel zo :-). Erg leuke outfits en fijn dat je zo goed kunt slagen bij budgetketens. Dat is mijn plan ook, net zo leuk!

  2. Jennifer schreef:

    Super leuke outfitjes heb je al voor haar! Ik vind in de kleinste maatjes de jongenskleertjes echt drie keer niks. Alleen de boxpakjes voor jongens vind ik in 50/56 écht leuk en vanaf maat 62 (à 3 mnd) hebben ze voor jongens pas echt leuke dingetjes, naar mijn smaak. De meisjesafdeling heb ik stiekem nooit bekeken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.