FAVORIET: DUPLO

duplo9

Als kind heb ik heel veel met Duplo gespeeld. We hadden een Duplo dierentuin en daar kon ik me heel goed mee vermaken. Een tijdje geleden bedacht ik dat Nomi het nu ook vast wel leuk zou vinden, dus het kwam heel goed uit dat Nomi op haar verjaardag Duplo kreeg. 

duplo1

Ik heb bij de Action een krat gekocht om de Duplo in te doen, en Nomi vindt het heel leuk om het er zelf weer uit te halen.

duplo10

Deze set Duplo heet ‘Het Grote Bos’ en hij is officieel vanaf 2 jaar. Het bouwen is nu nog te moeilijk voor Nomi, maar het pakken en uit elkaar halen vindt ze heel leuk. (Oh, en het is de laatste tijd bijna onmogelijk om haar zonder blauwe plekken op de foto te krijgen, want ze probeert los te gaan staan en dat lukt nog niet.)

duplo8

Ook de hekjes zijn erg leuk om af te breken.

duplo7

Nomi heeft vooral oog voor de diertjes en die pakt ze er telkens af. Oftewel, ik bouw, en Nomi sloopt het weer. En daar kan ze zich een hele tijd mee vermaken.

duplo6

Ik had 2 poppetjes op het picknickkleed gezet, maar Nomi vond dat het hertje daar ook bij moest zitten denk ik..

duplo5

Ze heeft precies door welke steentjes er makkelijk af te pakken zijn, en die pakt ze telkens. De bloemetjes vindt ze ook heel leuk. Die kende ik trouwens nog niet, volgens mij zat dat ‘vroeger’ niet bij mijn Duplo.

duplo4

En weer gaat ze voor de dieren. Zelfs toen het nog in de doos zat, vond ze die al het meest interessant.

duplo2

Ook het autootje valt goed in de smaak. Het poppetje moet er telkens in en uit.

duplo11

En als we klaar zijn, doet Nomi alle Duplo weer in de krat. Hopelijk vindt ze opruimen over een paar jaar nog steeds zo leuk 😉

Hoewel ze er eigenlijk nog te jong voor is, is Duplo hier dus een groot succes. Nomi kan zich er een hele tijd mee vermaken en ik zelf stiekem ook. En ik denk dat het alleen maar leuker gaat worden als ze straks echt zelf kan bouwen.

duplo00

‘Het Grote Bos’ is onder andere te koop via Bol.com en kost momenteel € 49,95.

Dit artikel is gesponsord.

8 gedachten over “FAVORIET: DUPLO

  1. Drie schreef:

    Wat leuk dat ze al zoveel interesse heeft in duplo. Wij hadden vroeger geen duplo maar dat goedkopere merk; Abrick geloof ik. Is ook prima alleen het ziet er iets minder mooi uit door de fletse kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.