Een paar leuke uitspraken van Lenn

uitspraken

Mijn peutertje Lenn; ik kan wel een boek vol schrijven over hem. Hij is grappig, ondeugend, luistert nergens naar, trekt volledig zijn eigen plan en hij heeft overal een antwoord op. Dat zorgt regelmatig voor grappige uitspraken en vandaag deel ik er een paar met jullie.

De leukste uitspraken van Lenn van de afgelopen tijd

 • ‘Lenn waarom eet je je korstjes niet op?’ ‘Die bewaar ik voor Elena!’ Ah, goede reden om telkens je korstjes te laten liggen…
 • Ik vergat 2 keer achter elkaar wat Lenn wilde kijken op tv. Lenns reactie was: ‘Dat is niet vergeten, dat is gewoon dom.’
 • ‘Mama, wil je zien dat ik sneeuw kan maken?’ *gooit bakje popcorn in de lucht* ‘Haha, mooi hè?’ (Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik er op dat moment niet zo heel bij van werd, maar achteraf was het toch best grappig).
 • ‘Heel lang geleden ging ik huilen als ik naar school moest toch? Dat komt omdat ik toen nog een meisje was.’
 • ‘Ik vind jou super lief. En papa een beetje lief. Want jij bent een meisje en ik vind meisjes altijd super lief. En jongens een beetje lief.’
 • ‘Kijk, ik kan de deur open doen met mijn tong!’
 • Manlief probeerde Lenn nog eens uit te leggen dat hij alleen in papier mag knippen, en nergens anders in. Hij zei ‘Je mag alleen knippen in pa-‘ En Lenns reactie was ‘Papa’s haren!’
 • ‘Mama, soms luister ik wel naar jou. Maar nu wil ik dat even niet, oké?’
 • Laatst gingen we met Elena naar de dokter omdat ze al wel erg lang aan het hoesten was. Toen we weer naar huis gingen, hoestte Elena nog steeds. Lenn vroeg ‘Is Elena nu nog niet weer beter? Wil de dokter Elena dan niet beter maken?’
 • ‘Oh mama kijk, een mierbeesje!’, riep hij toen hij een lieveheersbeestje zag.
 • ‘Mama, ik vind het altijd zo fijn als iedereen mij knuffelt.’ ‘Ahh, zullen we even knuffelen op de bank?’ ‘Nee, ik bedoel dat iedereen mij knuffelt en dan een cadeautje geeft. Dat vind ik zo leuk!’ Oh wacht, hij wil gewoon jarig zijn!
 • Lenn ziet op televisie dat kinderen aan het schaatsen zijn en vraagt ‘Mama, wordt dat ijs van ijsjes gemaakt?’

Welke leuke uitspraken deden jullie kinderen de laatste tijd?

3 gedachten over “Een paar leuke uitspraken van Lenn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.