ELF Mango Madness

Het laatste product uit mijn pakketje van ELF is de nagellak. Deze nagellak komt uit de ELF lijn en kost maar 1 euro. De kleur heet Mango Madness en ik vind het een erg leuke kleur voor in de lente en zomer. 

De nagellak is makkelijk aan te brengen. Het kwastje is fijn en de nagellak heeft een goede dikte. Ook dekt de nagellak erg goed, na één laag heb je al een mooie kleur op je nagels. Twee lagen vind ik net iets mooier, dus ik heb twee lagen op mijn nagels gedaan. Het nadeel van deze nagellak is dat het erg lang duurt voordat het droog is. Over de kleur ben ik wel heel erg tevreden.

Cijfer: 7,5

25 gedachten over “ELF Mango Madness

  1. Senne schreef:

    Ik heb het lakje ook! Ik vind m ook erg leuk. Maar volgens mij zijn er nu nog maar 5 lakjes van ELF 1 euro en de rest voortaan 2.50 Echt zo jammer! Liefs

  2. Lana. schreef:

    Thanks voor de review :), handig om te weten dat deze nagellak niet snel droogt (aangezien ik nogal ongeduldig ben als het om nagels lakken gaat haha)! Mooi kleurtje is het ook hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.