ANATOMICALS ANTI-STRESS FACE MASK

Een maskertje doen is iets dat ik vaak gewoon vergeet, terwijl ik er eigenlijk wel van houd. Gisteren had ik opeens het idee om een maskertje uit te proberen en ik kwam dit ‘Look, you’ve got chocolate all over your face’ anti stress maskertje van Anatomicals tegen. De teksten op de producten van Anatomicals maken het al leuk en ik was erg benieuwd naar dit masker.

Mijn huid is momenteel best onzuiver, maar lang niet zo vet als voor de zwangerschap. Sinds het begin van het tweede trimester is mijn huid wat droger, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik glim niet meer zo snel en dat ga ik na de zwangerschap echt missen. 
Anatomicals adviseert om je huid eerst vochtig en warm te maken, dus dat deed ik. Daarna bracht ik het masker aan op mijn gezicht en in mijn nek, want daar heb ik ook behoorlijk wat onzuiverheden. Het masker is best dun, waardoor ook mijn hele handen en de wasbak bruin waren. Gelukkig zit er veel in de verpakking, dus ik had alsnog meer dan genoeg.
Het is dus een chocolademasker, maar het ruikt ook écht naar chocolade. Daar moet je van houden en hoewel ik echt van chocolade houd, had deze geur wel iets minder gemogen. 
Je moet het masker 10 tot 15 minuten op je gezicht laten zitten. Na 15 minuten was het masker redelijk hard. Wel voelde het nog steeds fijn aan op mijn gezicht. Ik haalde het er met een washandje af en dat ging erg makkelijk. 
Nadat ik het masker van mijn gezicht had gehaald, voelde mijn gezicht heel zacht en ik vind dat mijn huid er ook meteen wat rustiger uitziet. Het masker doet dus echt goed zijn werk, waardoor ik dit zeker een aanrader vind! 
Hebben jullie ervaring met de maskertjes van Anatomicals?

16 gedachten over “ANATOMICALS ANTI-STRESS FACE MASK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.