Essence oogschaduw ‘Love That Grey’ en ‘Pop Eye’

Ik heb behoorlijk veel producten van Essence en daar ben ik erg tevreden over, dus ik besloot om ook de oogschaduw van dit merk te kopen. Ik koos voor nummer 34, ‘Love that grey’, en nummer 53, ‘Pop eye’, om te proberen om smokey eyes te maken.

essence oogschaduw
Hier zie je de kleuren op mijn arm. Het viel me eigenlijk een beetje tegen. De grijze vind ik wel mooi, er zit een mooie glans in, maar de zwarte oogschaduw vind ik wel heel erg dof. Deze is ook niet echt zwart, er zit niet zo heel veel pigment in. Op m’n ogen was de zwarte oogschaduw helemaal geen succes, hij bleef absoluut niet goed op m’n ogen zitten en was echt niet zwart, het neigde meer naar een rare kleur grijs. Het zag er absoluut niet mooi uit.
De grijze kleur was op m’n ogen mooier dan de zwarte, maar ook deze had weinig pigment en daardoor moest ik heel veel oogschaduw op doen om enigszins een mooi resultaat te krijgen.
De oogschaduw van Essence is niet wat ik ervan verwacht had, helaas. Het is dan ook geen aanrader.
Cijfer Love That Grey: 6,5
Cijfer Pop Eye: 5
Wat vinden jullie van Essence oogschaduw?
Foto’s: Essence.eu

 

29 gedachten over “Essence oogschaduw ‘Love That Grey’ en ‘Pop Eye’

 1. Elana schreef:

  Ikzelf ben niet zo'n fan van essence, ik gebruik eigenlijk meestal mijn 88 palettes. Sommige kleurtjes hebben wel erg mooi pigment, maar het ligt echt aan het kleurtje en de textuur 😉
  Liefs,
  xx

 2. Jonne schreef:

  Jammer dat je kleuren wat tegenvielen! Ik zou zelf niet zo snel grijs kopen. Ik merk dat taupe of bruine kleuren me beter staan! Ligt aan mijn huidtype denk ik.

  xoxo Jonne

 3. Marleen schreef:

  Ik heb geloof ik twee losse oogschaduws van essence, en die vind ik zelf ook niet echt geweldig. Het enige qua oogschaduws wat ik veel gebruik is het Vampire's love palette. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.