DR. HAUSCHKA ROZENOLIE EN ROZENCRÈME

Een tijdje geleden maakte ik kennis met het merk Dr. Hauschka en ik was meteen verkocht. Ik schreef toen een review over gekleurde dagcrème van dit merk en die gebruik ik regelmatig. Daardoor was ik erg benieuwd naar andere producten van Dr. Hauschka. Ik kwam erachter dat ze producten verkopen die zo zacht zijn voor je huid, dat ze ook geschikt zijn voor baby’s. Deze rozenolie en rozencrème beschermen en verzachten je huid, en ik heb ze getest bij mezelf en bij Nomi. 

Er zijn momenten waarop de huid en zintuigen naar een harmoniserende, versterkende verzorging verlangen. Dan is het tijd voor Bodyolie Rozen. De kostbare, natuurlijke etherische rozenolie en vochtvasthoudende jojobaolie worden samengebracht tot een evenwichtige, harmoniserende bodyolie die de huid soepel maakt en kalmeert. 
Voor deze bodyolie worden gedroogde knoppen van de kostbare damsceense roos, volgens een uniek ritmisch procédé gemengd met zonnebloemolie van gecontroleerde biologische teelt om gedurende een week te rijpen. De samenstelling wordt verwarmd tot 37 °C, de temperatuur van het menselijk lichaam. ‘s Ochtends en ‘s avonds wordt het mengsel zorgvuldig geroerd, waardoor de harmoniserende eigenschappen van de roos worden overgebracht in de olie.
De olie doe je na het douchen op je huid, als je huid nog vochtig is. De olie mengt dan met water, waardoor het goed door je huid wordt opgenomen. Ik heb deze olie eerst zelf getest, en ik vind het heerlijk! Het ruikt heel lekker en de geur blijft lang hangen, en de olie maakt mijn huid heel zacht. Ik had genoeg vertrouwen in het product om het ook op Nomi’s huid te gebruiken en voor haar is het ook heel erg geschikt. Nomi heeft een droog huidje en ik merk echt dat deze olie haar huid voedt. Nadat ik het heb gebruikt, ruikt ze een hele tijd naar rozen, heerlijk! Een keer iets anders dan de standaard babygeurtjes. 
Rozencrème is dé klassieker van Dr. Hauschka Cosmetica. Hij verzorgt en beschermt de normale, droge een gevoelige huid.
De crème is ook uitermate geschikt voor de rijpere huid en de huid met een neiging tot roodheid en couperose nog meer. De rijke samenstelling van de Rozencrème heeft een harmoniserend effect op de vet- en vochtbalans van de huid. De kwetsbare structuur van de huid wordt verzorgd door de crème waarin zowel de kracht als de zachtheid van de roos verenigd zijn.
De samenstelling van heilzame planten als rozen, heemst en St. Janskruid versterkt de huid en geeft nieuwe energie. Rozencrème heeft een harmoniserend effect op de vet- en vochtbalans van de huid. De kwetsbare structuur van de huid wordt verzorgd door de crème waarin zowel de kracht als de zachtheid van de roos verenigd zijn.
De crème is behoorlijk vet en dat is mijn huid ook, dus dat is niet zo’n goede combinatie. Als ik de crème heb opgedaan, gaat mijn huid wat meer glimmen. Ik merk wel dat het mijn huid verzacht, dus als nachtcrème vind ik hem wel heel fijn. De geur is trouwens heel lekker, dat is echt een pluspunt.
Voor Nomi’s huid is deze crème echt perfect. Bij haar trekt het wel snel in en het maakt haar huid wat rustiger. Droge en rode plekjes verdwijnen heel snel, dus deze crème staat nu op de commode.
De rozenolie kost € 18,50 (75ml) en de rozencrème kost € 21,95 (30ml) en ze zijn te koop via dr.hauschka.com.
Gebruik jij wel eens producten van Dr. Hauschka?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Gerelateerde artikelen:
– Dr. Hauschka gekleurde dagcrème
– Dove purely pampering nourishing body oils
– Kneipp sugar body scrub
– Kruidvat body butter honey cacaobutter

6 gedachten over “DR. HAUSCHKA ROZENOLIE EN ROZENCRÈME

  1. Marion schreef:

    De rozenolie heb ik laatst in miniverpakking gehad en ik vond 'm geweldig. Na een paar uur rook ik 'm nog steeds. Die ga ik absoluut weer halen. De rozencrème vind ik ook te vet, maar er is gelukkig ook een light uitvoering. Volgens mij is die wat minder zwaar. Hoop ik in ieder geval. Die ga ik binnenkort uitproberen. Ik ben heel enthousiast over het kalmerend masker! Ik heb de tube nu gekocht en heb geen moment spijt. Weet niet of je die al eens hebt gehad? Ik heb nog een monster, dus als je wilt kan ik die wel naar je opsturen. Is echt heel erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.