FALL FAVOURITES TAG

Ik vind tags erg leuk en het wordt nog leuker als iemand je tagt om een vragenlijst in te vullen. Deze keer werd ik getagd door Kirsten om de Fall Favourites tag in te vullen. Deze tag werd bedacht door Mariska en ik vind hem heel erg leuk. Het gaat, zoals de naam al zegt, over mijn favoriete dingen in de herfst.

Thee
Ik ben echt verslaafd aan thee, en zeker niet alleen in de herfst. Als het wat kouder is, drink ik trouwens wel meer thee. Groene thee is eigenlijk het hele jaar door mijn favoriet, ik drink nauwelijks andere thee. Hoewel ik zo nu en dan een kopje bosvruchtenthee ook wel erg lekker vind.

Koffie
Sinds ik zwanger ben, vind ik koffie heel lekker ruiken, maar ik lust het nog steeds niet.

Avondeten
Vanalles wel, eigenlijk. Ik hou nog steeds vooral van buitenlands eten, zoals gerecht met pasta en rijst. Maar in de herfst vind ik stamppot, zoals andijviestamppot of hutspot vind ik ook erg lekker.

Snoep/koek
Chocola! Ik ben echt verslaafd, haha. Maar in de herfst staan pepernoten ook heel hoog op mijn lijstje. Ik heb ze een paar weken geleden al gekocht, maar momenteel heb ik ze niet in huis, want zo’n zak gaat veel te snel leeg. Chocoladepepernoten moet ik helemaal niet kopen trouwens, dat is binnen no-time op.

Sjaal
Ik heb echt zo belachelijk veel sjaals en volgens mij draag ik nog niet eens de helft ervan. In de herfst en winter draag ik wel regelmatig een sjaal, maar ik heb niet echt een favoriet. Het ligt er vooral aan wat ik verder draag en welke sjaal daar leuk bij staat.

Jas
Eigenlijk hou ik niet zo van jassen en zeker nu ik zwanger ben niet. Mijn jassen passen nauwelijks dicht en dat staat niet echt charmant. Als ik nu een jas draag, doe ik hem sowieso niet dicht, maar het liefst doe ik gewoon een dik vest aan.

Schoenen
Het liefst doe ik mijn Primark-uggs aan, want die zitten echt als pantoffeltjes. Maar dat zijn niet de mooiste schoenen natuurlijk. Ik loop in de herfst en winter vooral op enkellaarsjes. Lekker makkelijk, warm en ik vind het er ook leuk uitzien.

Geurkaars
Ik gebruik vooral geur-waxinelichtjes. Die van Ikea vind ik erg lekker en ik doe ze regelmatig ’s avonds aan. Mijn favorieten zijn die rode waxinelichtjes, maar ik weet eigenlijk niet welke geur het is. Het is wel echt een lekker herfstgeurtje.

Lipstick kleur
Zoals je in mijn bucket list al kon lezen, ben ik nog steeds op zoek naar de perfecte kleur lippenstift. Ik draag het echt bijna nooit en als ik lippenstift draag, kies ik meestal voor zachte, nude tinten. Wel ben ik groot fan van lippenbalsems, vooral in de herfst. Ik heb nu al droge lippen, dus ik denk dat ik deze herfst en winter veel lippenbalsem ga gebruiken.

Parfum
Dat is echt iets wat ik vaak vergeet. Ik doe ’s ochtends bijna nooit parfum op, alleen als ik bijvoorbeeld een feestje heb. Als ik wat meer aandacht besteed aan mijn uiterlijk, doe ik meestal ook wel een geurtje op, maar echt niet vaak. Ik heb dus ook niet echt een favoriete parfum voor de herfst.

Bezigheid
Bloggen, thee drinken, series kijken, dat soort dingen. Momenteel heb ik daar heel veel tijd voor en ik vind het erg lekker. Door de zwangerschap doe ik sowieso wat minder dan anders en ik moet er ook niet aan denken om nu fulltime te moeten werken of stage te lopen (zoals vorig jaar rond deze tijd), dus ik vind het wel even prima zo.

Ik tag.. 
SaskiaDagmarTineke en Jennifer 🙂

18 gedachten over “FALL FAVOURITES TAG

  1. Kirsty schreef:

    Leuke tag! Ik vind groene thee ook echt heerlijk, maar koffie wat minder! Ik drink dat eigenlijk alleen met heel veel melk of van die speciale soorten zoals latte machiatto 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.