Nomi’s outfits #11

7

Ik ben op zoek gegaan naar foto’s van Nomi waar haar outfit een beetje op te zien is en ik heb wat foto’s gevonden. Bij een dreumes is het wat lastiger om de kleertjes goed op de foto te krijgen dan bij een baby (Lenn ligt wel eens stil in de box, Nomi zit geen seconde stil), maar het is toch – soort van – gelukt. Op de foto hierboven heeft een een shirtje aan van Takko, en korte broek van Hema en sandaaltjes van Teva.

1

Deze foto is al iets ouder, maar ik vind hem zo schattig. Haar jurkje is van Primark, haar legging van Hema en ze heeft haar Teva’s aan.

2

Dit was één van de eerste keren dat ze zelf schommelde en je kunt wel zien dat ze het een beetje spannend vond. Ze had een t-shirtje aan van Primark, een legging van H&M en wederom haar Teva’s.

3

Ook deze foto is van een tijdje geleden, hier liep ze net. Ze heeft een shirtje aan van Name It, een legging van H&M en schoentjes van Jochie.

4

En hier was opeens de maxi cosi heel interessant. Ze heeft weer een Primark shirtje aan, gecombineerd met een broekje van het merk IDO. En ze heeft haar Teva’s weer aan.

5

Deze outfit is helemaal van Primark. Dit soort leggings heeft ze heel vaak aan, ze zijn lekker zacht en soepel en ik vind ze haar heel leuk staan.

6

Een foto van de achterkant, maar het jurkje heeft aan de voorkant dezelfde print. Hij is van H&M, haar legging is van Kleertjes.com en ze heeft ook hier haar Teva’s weer aan.

Dat was het voor deze keer, ik ga proberen om weer wat vaker foto’s te maken waar je Nomi’s hele outfit op ziet, zodat ik die weer wat vaker kan laten zien.

8 gedachten over “Nomi’s outfits #11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.