FAVORIETEN VAN MANGO VIOLETA

Violeta is de plus size collectie van Mango, waar ik jullie laatst al kennis mee liet maken. De collectie gaat van maat 40 tot en met maat 52, dus best veel meiden en vrouwen passen hierin. Het lookbook zag er al heel goed uit, en inmiddels staan er best veel items in de online shop. Ik zag zoveel leuke items, dat ik besloot er een artikeltje over te maken. Het zwarte jurkje bovenaan is echt iets dat ik in de zomer zou gaan dragen, eventueel in combinatie met het jasje rechts. Het blauwe vest in het midden vind ik heel geschikt voor bijvoorbeeld naar m’n werk, maar ook voor in mijn vrije tijd kan het prima. Ook het jurkje onderaan vind ik echt geweldig. Wat vinden jullie van Violeta?

13 gedachten over “FAVORIETEN VAN MANGO VIOLETA

  1. Kirsty schreef:

    De kleding ziet er wel leuk uit! Aan de ene kant vind ik het goed dat ze zo'n collectie voor grotere maten hebben, maar aan de andere kant is het voor mij wel weer jammer; ik heb een kleine maat dus voor mij is alles dan te groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.