Favorieten van Monki

Twee jaar geleden kwam de eerste winkel van Monki naar Nederland en ik ben er diezelfde week meteen naartoe gegaan. Ik had verwacht dat ik er heel goed kon slagen, maar het viel me heel erg tegen, ik kon er helemaal niks leuks vinden. Sindsdien ben ik nog een paar keer bij Monki geweest, maar meestal kon ik er weinig leuke dingen vinden. Laatst keek ik op de site van Monki en zag ik opeens allemaal leuke dingen! Ik was helemaal verbaasd natuurlijk. Ik heb mijn favoriete items van Monki uitgezocht (ja, daar hoort de knuffel natuurlijk ook bij) en die wil ik graag met jullie delen.
Wat vinden jullie van Monki?

16 gedachten over “Favorieten van Monki

  1. Anni schreef:

    hhaha..dat is mooi…
    ik was eens in een monki-store in Hamburg..maar ik vond het heel erg curieus… šŸ˜€ they have some strange stuff…
    maar van deze ik hou de zwart shirt.. šŸ™‚ mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.