FAVORIETEN VAN RIVER ISLAND

River Island vind ik echt een heerlijke winkel om rond te kijken. Helaas kom ik er niet zo vaak, omdat de dichtstbijzijnde River Island winkel zo’n 2 uur reizen is. Als ik een keertje in Amsterdam of Rotterdam ben, kijk ik er altijd even. Wat ik zo leuk vind aan River Island, is dat de kleding net even anders is dan de kleding die je in de meeste winkels ziet. Toen ik aan het rondkijken was op de webshop, heb ik 9 favorieten uitgekozen die ik met jullie wil delen.

30 gedachten over “FAVORIETEN VAN RIVER ISLAND

  1. Iris schreef:

    Ik vind vooral het laatste rokje erg leuk! Voor mij is het ook al gauw een uur tot anderhalfuur reizen, dus ik kom er helaas ook niet erg vaak. Ik krijg nu al zin om er te gaan shoppen als ik dit zie haha!

  2. Myrthe schreef:

    Ik vind de kleding van River Island ook altijd zo leuk (op de webshop), maar ik ben er nog nooit geweest haha. Ik vind het laatste rokje erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.