HUNKEMÖLLER SWIMWEAR COLLECTION 2014

Het is nog maar februari, maar inmiddels heb ik het eerste persbericht over een swimwear collectie van 2014 al binnen. Het gaat om de collectie van Hunkemöller en ik word echt blij als ik dit soort beelden zie. Natuurlijk bestaat de collectie voor een groot deel uit bikini’s en badpakken, maar daarnaast bestaat de collectie ook uit jumpsuits, slippers, jurkjes en andere leuke accessoires. Er zitten absoluut items bij die ik graag wil hebben, en ik kan niet wachten totdat het zo warm is dat ik het kan dragen! Wat vinden jullie van deze collectie? 

18 gedachten over “HUNKEMÖLLER SWIMWEAR COLLECTION 2014

  1. Maaike schreef:

    oeh inderdaad een collectie om helemaal blij van te worden 🙂 Ik ga eens snel naar de winkel & dan heb ik ook nog zo'n groupon ding waarmee ik heel voordelig kan shoppen!

  2. Nathalie schreef:

    Ooh daar zitten heel toffe dingen tussen! Jammer genoeg ga ik dit jaar waarschijnlijk niet écht op vakantie maar misschien moet ik toch maar eens gaan kijken voor gewoon tijdens de zonnige dagen hier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.