NAGELLAK VAN CLAUDIANAILS

Een tijdje geleden liet ik jullie al een aantal nagellakjes van Claudianails.nl zien, en nu zijn de volgende vier lakjes aan de beurt. Dit zijn de kleuren nummer 4, 13, 2 en 37. Ik vind deze nagellak over het algemeen heel fijn, alleen de dekking verschilt per kleur een beetje. 

Hier zie je de nagellak nummer 4. Het is jammer dat de nagellakjes geen naam hebben, maar alleen een nummer. Dit is een beetje saai, maar de nagellak wordt er natuurlijk niet minder goed om. Deze roze kleur vind ik erg leuk en dekt heel goed, na twee lagen heb je echt een goede dekking. 
Nagellak nummer 13 is een mooie, donkerrode kleur. Ook deze kleur dekt helemaal goed na twee lagen.
Nagellak nummer 2 is een rood-roze kleur. Ik vind de kleur echt heel mooi, dit is echt een van mijn favorieten en daarom zal ik hem ook zeker vaker gaan dragen. De nagellak dekt na twee lagen perfect.
Nagellak nummer 37 is een metallic bruine kleur. Ik houd echt van bruine nagellakjes en ook deze kleur vind ik echt heel mooi. De dekking is heel goed, na een laag dekt de nagellak al bijna helemaal. Een tweede laag is net ietsje mooi. 
Deze nagellak is voor € 2,20 te koop op Claudianails.nl.
Pluspunten: 
– Fijn kwastje
– Fijne structuur
– Droogt snel
– Goedkoop
Minpunten: 
– Sommige lakjes dekken niet zo goed

34 gedachten over “NAGELLAK VAN CLAUDIANAILS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.