FEELINGS ENERGY HAIR & BODYWASH

Een product waarmee je je haar én je lichaam kunt wassen. Het klinkt ideaal, maar zelf gebruik ik het eigenlijk nooit. Toch leek het me leuk om het een keertje te testen. Deze hair & bodywash is van Feelings en komt uit de Energy lijn. Feelings zegt het volgende over het product: ‘Vitaliseert. Om er weer helemaal “bij” te zijn na een vermoeiende dag’.

De hair & bodywash ruikt lekker doet, maar de geur is niet overheersend. De structuur is redelijk dun, maar voor in je haar vind ik dit juist wel prettig. Verder doet het product voor je haar gewoon waarvoor het bedoeld is; het maakt je haar schoon en het zorgt ervoor dat het lekker ruikt. Ook zorgt het ervoor dat je huid lekker zacht wordt en dat het lekker ruikt. De geur blijft erg lang hangen, dat is echt een pluspunt. 
Je kunt de hair & bodywash kopen voor € 4,35 op Morethansoap.nl.
Pluspunten: 
– Twee in een, dus erg handig
– Ruikt lekker
– Geur blijft lang hangen
– Zorgt voor een zachte huid
Minpunten: 
– Weinig verkooppunten

26 gedachten over “FEELINGS ENERGY HAIR & BODYWASH

  1. NailTalk schreef:

    Ik was me vaak genoeg met shampoo dat uit mijn haar loopt als ik snel moet 😉 Lijkt me wel lekker en zeker een pluspunt dat het de geur lang blijft hangen!

  2. Iris schreef:

    Ziet er goed uit! Ik vind van die all in one producten echt mannenproducten haha, maar het is wel handig. De verpakking doet me een beetje denken aan Rituals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.