FILMS DIE LEUK BLIJVEN, OOK NADAT JE ZE TIEN KEER HEBT GEZIEN

Sommige films blijven leuk, hoe vaak je ze ook kijkt. Met dit weer vind ik het heerlijk om lekker op de bank films te kijken, en ik heb een aantal favorieten die echt ieder meisje gezien moet hebben. De meeste heb ik echt al vaak gezien, maar ik blijf er met veel plezier naar kijken.

Mean Girls
Dit is echt een van mijn favoriete films ever. Ik heb Mean Girls al heel vaak gezien, en ik kan me niet voorstellen dat jullie hem niet hebben gezien eigenlijk. Mocht dat toch zo zijn, dan is dit echt een aanrader!
Breakfast at Tiffany’s
Dit is echt een oldie, maar hij is echt geweldig. Ik vind Audrey Hepburn sowieso heel leuk en deze film heb ik ook al een aantal keer gezien. Mocht je hem nog niet gezien hebben, dit is echt een hele fijne film voor een luie zondagmiddag.
Friends with Benefits
Justin Timberlake en Mila Kunis zijn echt de perfecte combinatie, ze zijn allebei zo leuk! Deze film heb ik trouwens nog niet zo heel vaak gezien, maar ik weet zeker dat deze leuk zal blijven.
The Holiday
Het is eigenlijk een beetje een kerstfilm, maar ik vind hem het hele jaar door leuk om te kijken. De acteurs en actrices zijn stuk voor stuk heel leuk en goed, en het is een film die heel leuk blijft.
Bridget Jones’s Diary
Eigenlijk vind ik alle Bridget Jones films echt heel leuk en ik heb ze allemaal meerdere keren gezien. Ze zijn ontzettend leuk, grappig en vaak ook wel herkenbaar. Als er een Bridget Jones film op tv is, kan ik het niet laten om hem weer te kijken.
Welke films blijven jullie leuk vinden?

 

22 gedachten over “FILMS DIE LEUK BLIJVEN, OOK NADAT JE ZE TIEN KEER HEBT GEZIEN

  1. Lies schreef:

    Ik heb het vooral bij Save the last dance. Die heb ik al zo vaak gezien en blijf hem mooi vinden. Ook Disney films kan ik heel vaak kijken zonder dat ze mij gaan vervelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.