TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2

Twilight, je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Zelf houd ik ervan, ik vind de films echt geweldig. De boeken heb ik niet gelezen, maar dat zou ik eigenlijk wel moeten doen. De eerste drie films (Twilight, New Moon en Eclips) vond ik heel erg mooi, maar toen ik Breaking Dawn part 1 zag, was ik helemaal verkocht. Ik kon niet wachten om part 2 te zien, maar helaas duurde het toen nog bijna een jaar voordat hij uitkwam. Toen Breaking Dawn part 2 uitkwam, zat ik midden in mijn toetsweek, dus ik ben vrijdag pas naar de bioscoop gegaan. 

In Breaking Dawn part 2 is Bella (eindelijk) een vampier geworden. Ook hebben zij en Edward een dochter, genaamd Renesmee. Een andere vampier, Irina, denkt dat Renesmee een ‘onsterfelijk kind’ is, oftewel een kind dat door een vampier gebeten is. Dit is verboden en daarom wil de Voltori Renesmee vernietigen, terwijl Renesmee gewoon geboren is, niet gebeten. De Cullens proberen andere vampieren ervan te overtuigen dat Renesmee niet onsterfelijk is, zodat voor hen kunnen getuigen.

Ik ga het einde niet verklappen, maar de film is echt ontzettend spannend. Je zit er meteen middenin en je leeft automatisch mee met de hoofdpersonen. Ook komt er regelmatig humor voor in deze film, wat ik erg leuk vind. 
Bella is als vampier heel erg leuk. Het eerste wat Edward zegt is ‘so, now we’re the same temperature’. Bella moet haar dorst leren te beheersen en ook moet ze wennen aan hoe sterk ze is. Jacob heeft ook een grote rol in deze film. Hij zorgt goed voor Renesmee en hij heeft echt een band met haar. 
Het laatste deel van de film is echt heel erg spannend. Je schikt echt van wat er gebeurd en ik was stomverbaasd.
Als je deze film wilt zien, raad ik je wel aan om deel 1 (en eventueel ook de andere Twilight films) te kijken, anders snap je sommige dingen misschien niet. 
Deze film is echt een aanrader, ik vind het absoluut de beste Twilight film en je moet hem echt gezien hebben!

34 gedachten over “TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2

 1. Xaviera schreef:

  Ik ga volgende week naar de bioscoop om deze film te zien, ik ben heel benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben! Ik heb de boeken (Engelse) hier thuis en al meerdere malen gelezen. De films vind ik wel minder goed dan de boeken, maar alsnog erg leuk om te zien!

 2. Renate schreef:

  Ik heb nooit echt iets met twilight gehad ( eigenlijk met geen een fantasie film – terwijl ik heel veel fantasie heb haha! ) maar sinds 1-2 jaar hou ik wel van fantasie films en ik heb 1 en 2 gezien, maar dat is zo lang geleden! dus ik ga alle delen snel een keertje kijken, ben nu toch wel weer benieuwd! (:

 3. Lieke schreef:

  De film is echt geweldig!
  De boeken zijn ook aan te raden hoor, ze zijn zelfs beter dan de films vind ik persoonlijk ๐Ÿ™‚
  Wel lees je veel van Bella's gedachtes en soms wordt dat een beetje vervelend ๐Ÿ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.