Shoplogje

finale sale

Ik besloot om in de final sale nog even te gaan shoppen voor Nomi en Lenn, en ik kwam met wat leuke dingen (voor leuke prijsjes) thuis. De kleertjes hierboven shopte ik voor Lenn. Het shirtje links is van Hema en kostte nu € 2,50. Het middelste shirt is van Primark en kost € 1,50 en de broek is weer van Hema en kostte in de sale maar € 3,50.

shoplog 2017

Dit vest kon ik voor € 2,50 niet laten liggen. Hij is véél te groot, het is namelijk maat 98/104 (want tja, ik shop graag vooruit). Ik kocht hem eigen voor Lenn omdat hij van de jongensafdeling komt, maar ik vind hem voor Nomi ook best leuk. En daarna kan hij door naar Lenn. Verder zag ik een setje van 2 rompers voor € 1,75 en dat kon ik ook niet laten liggen.

shoplog

Voor Nomi kocht ik deze sandaaltjes bij Primark, voor € 6,00. Ik hoop dat ze in de zomer passen, maar dat is natuurlijk een beetje een gok. Omdat haar pyjama’s te klein werden kocht ik deze voor haar, bij Zeeman. Hij kost € 5,99.

shoplog februari 2017

Dit setje voor Nomi is weer op de groei. Voor het shirtje betaalde ik nu maar € 2,50 en voor de broek € 4,00. De broek heeft ze ook in maat 86 gehad en hij stond haar heel leuk. Daarom nam ik hem nu mee in maat 98.

final sale

Deze muts en sjaal zijn nu nog een beetje groot, maar misschien past het volgende winter wel. Het setje kostte maar € 0,50 en voor zo’n prijsje wilde ik het natuurlijk wel meenemen. De colsjaal is ook voor Nomi, want ze wil die van mij telkens om. Die kostte € 1,00. De knipjes zocht Nomi zelf uit bij Zeeman, en ze kosten € 0,50.

frozen

En dit kon je al zien in het artikel over Nomi’s liefde voor Frozen. Ook dit zocht ze zelf uit en het is allebei van de Action. Het kleurboek kost € 0,99 en de pyjama € 5,99.

Heb jij nog geshopt in de final sale?

4 gedachten over “Shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.