Dagboekje #192; consultatiebureau en nieuwjaarsweekend

peuterspeelzaal

Sinds het begin van deze maand begint Nomi de week altijd op de peuterspeelzaal. Maandag zag ik op de Facebookpagina van de peuterspeelzaal deze foto voorbij komen, ze deden een spelletje met mutsen en sjaals. Maandagmiddag deden we weinig, en ’s avonds maakte Lenn kennis met spruitjes. Nomi had het al wel eens gehad, maar dat is al een hele tijd geleden. Ze kende het niet meer, maar ze vond er niks aan. Lenn vond het erg lekker.

poppenluiers

Dinsdag had ik een afspraak op het consultatiebureau gepland staan voor Lenn (en Nomi had sjans haha). Misschien schrijf ik er binnenkort nog wel wat over, maar ik heb er nog even geen zin in haha. Hij was in ieder geval goed aangekomen, maar ik ben nog steeds niet zo te spreken over de adviezen van het cb. ’s Middags kwamen de poppenluiers die ik via Marktplaats had besteld binnen en Nomi vond ze heel leuk.

spelen met poppen

Vervolgens haalde ik samen met Nomi wat oude kleertjes van Lenn van zolder, en die deden we bij de poppen aan. Nomi was helemaal gelukkig, en ook Lenn vond de poppen heel interessant.

action

Woensdag ging Nomi naar mijn schoonmoeder en daar at ze tussen de middag pannenkoeken. Toen ik haar ophaalde zei ze dat ze pannenkoeken met suiker en saus (ik vermoed dat ze daar stroop mee bedoelt) had gegeten. Vervolgens gingen we even naar de Action en dat is een stuk makkelijker nu Lenn kan zitten.

duowagen

Donderdag mocht Nomi in pyjama naar de peuterspeelzaal, want ze hadden een voorleesontbijt. Aan het einde van de ochtend haalde ik haar samen met mijn moeder (en Lenn natuurlijk) op, en Nomi vond het hartstikke leuk dat haar oma er was. We lunchten met zijn vieren en vervolgens vertikte Nomi het weer om te gaan slapen. ’s Middags deden we boodschappen en ik deed er een half uur over om beide kinderen klaar te maken om weg te gaan, maar uiteindelijk lukte het.

labeldoekje

Vrijdagmiddag gingen we even naar mijn ouders en mijn zusje en mijn kleine boef vermaakte zich goed met een labeldoekje. Zaterdag begon het nieuwjaarsweekend op de camping van mijn ouders en we hielden een inzameling voor Stichting Babyspullen. En Nomi wilde met de baby op de poster knuffelen haha.

baby

Zondagochtend gingen Bart en Nomi zwemmen en Lenn en ik hadden een ochtendje met zijn tweeën. ’s Middags gingen we weer naar de camping van mijn ouders. Mijn moeder had het hobbelpaard opgeruimd, maar Nomi vond hem en toen wilde ze er natuurlijk inzitten.

nieuwjaarsweekend

Lenn maakte kennis met komkommer en daar heeft hij een hele tijd op zitten sabbelen. ’s Avonds vielen de kinderen als een blok in slaap en Bart en ik keken Homeland. En Guusje wilde graag wat aandacht van Bart haha.

2 gedachten over “Dagboekje #192; consultatiebureau en nieuwjaarsweekend

  1. Priscilla schreef:

    Wat bijzonder dat Lenn spruitjes lekker vindt. Mijn kinderen hebben ze nog nooit gegeten omdat wij ze zelf ook niet lusten! Leuk dat Nomi zoveel poppen heeft! Mijn dochter heeft daar niets mee (nog?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.