Win Lego City Vliegveld VIP Service

lego-1

Vandaag heb ik een winactie voor jullie met een prijs die vooral leuk is voor kindjes vanaf 5 jaar. Je kunt namelijk het Lego City Vliegveld VIP Service winnen! In deze set zit onder andere een vliegtuig en een limousine en ik weet zeker dat ik hier iemand heel blij mee kan maken!

Zorg dat alle belangrijke papieren ingepakt klaarliggen! Er is een rijke klant onderweg en de piloot maakt het privévliegtuig klaar voor de start. Breng de zakenvrouw naar het vliegveld in de indrukwekkende limousine en zorg dat ze zonder problemen bij haar vliegtuig komt. De passagier neemt plaats in haar stoel en maakt de riem vast – we gaan opstijgen!

lego-2

Wil jij deze gave prijs winnen? Laat dan een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina en het bericht over deze winactie liket. Delen en taggen wordt ook erg gewaardeerd! En natuurlijk word ik ook heel blij van nieuwe volgers op mijn social media, zoals Instagram.

Je kunt meedoen tot en met 8 januari 2017. Wil je daar niet op wachten omdat je bijvoorbeeld nog op zoek bent naar een leuk kerstcadeau? Dan kun je deze set onder andere via Bol.com, daar is hij nu afgeprijsd en kost hij € 44,99.

179 gedachten over “Win Lego City Vliegveld VIP Service

 1. iris iris schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die sinds kort een paar kleine setjes heeft van Lego. Hij zou dit vliegtuig helemaal geweldig vinden. Hopelijk hier binnenkort een blij kereltje

 2. Marian Zw. schreef:

  Ja natuurlijk doe ik mee! Wat een geweldige prijs, na drie meiden hebben we hier heel wat roze lego in huis, maar onze zoon wil heel graag ook eens met stoere lego bouwen

 3. Heleen schreef:

  Superleuk! Ik heb hier 2 grote legofans! As we speak wordt er een brandweerauto gebouwd door mijn jongens van net 5 en 3,5. Ik vind het zelf ook leuk en verantwoord speelgoed. Nu maar duimen, een vliegtuig hebben we nog niet

 4. Marianne Bakker schreef:

  Met 3 lego fans in huis zou deze set een mooie aanvulling zijn. Ik weet zeker dat ze het geweldig zullen vinden.
  Ik volg je op fb en instagram.

  Fijne feestdagen!

 5. Sandy van der Kolk schreef:

  Heel graag doe ik mee voor mijn zoon Jason Joshua die deze doos al een tijdje op zijn verlanglijst heeft staan 🙂 Ik ga naar je op zoek op instagram 🙂
  Hele fijne kerstdagen en alvast een heel feestelijk uiteinde!! Liefs Sandy

 6. Anke schreef:

  Wat gaaf!! Ik doe heel graag mee voor onze Job van 6 jaar…. helemaal gek van lego en deze set is wel heel gaaf?
  Facebook naam is johanankejobcassaelmans
  En op instagram anke80

 7. Heidie van der Steeg schreef:

  Wat een geweldig cadeau dat je weggeeft. Mijn zoon is een grote Lego-fan en het duurt niet meer lang of hij wordt al weer 7 jaar. Hij zou dolgelukkig zijn als hij dit mooie vliegveld VIP service pakket voor zijn verjaardag zou krijgen. Ik ga nu ook reageren onder de FB-post en die delen, en check even of ik Instagram al volg.

 8. Mirjam Hellingman schreef:

  Wat een superprijs, dit is echt iets voormijn zoon Bo die samen met zijn vriendje Bernd met Lego speelt en er ook nog eens leuke filmpjes mee maakt!

 9. Mirella orthen schreef:

  Wat een leuke prijs zeg.
  Hier een jongentje in huis die dit echt zo gaaf gaat vinden!
  Dat zal zeker voor uren speelplezier zorgen dat weet ik zeker.
  ik waag daarom heel graag een kansje.

 10. Viv schreef:

  Ge-Wel-Dig :D!! Ik doe heel graag mee voor ons manneke die vandaag 6 mocht worden <3. Wat een ontzettend gaaf cadeau zou dit voor hem zijn. Hij is zo gek op Lego en kan er uren mee bezig zijn! Heerlijk om te zien hoe hij opgaat in zijn eigen verhalen, genieten met een hoofdletter G! Een top aanvulling, mijn duimen gaan knijter hard voor hem draaien ?

 11. Marian schreef:

  Mooi actie! Lego doet het altijd goed. Zo ook bij mijn zoontje die het nu helemaal heeft ontdekt. Vliegtuigen vindt hij net als veel jongens ook erg interessant, deze set zal hij dan ook super vinden. Wat zou ik hem hier graag blij mee maken, zeker omdat het gewoon zo’n lieve schat is!

 12. Carolien schreef:

  Ik waag graag een kansje voor me zoon die nog niet zo heel veel lego heeft maar deze set wel super mooi vind en erg leuk om samen in elkaar te bouwen?

 13. Jolein koolske schreef:

  Oh heel leuk !!! Mijn oudste dochter zou dit geweldig vinden ookal is ze een meisje . Ze doen hier veel met Lego. We hebben nu nog Lego Duplo maar aangezien mijn oudste schatje bijna 5 is kunnen we overstappen naar de grote kindjes Duplo. We wagen dus dolgraag een kansje ?

 14. Renske schreef:

  Jaaa leuk voor Joris! Hij heeft een paar setjes ‘grote jongens’ lego en vind het geweldig. Als Jelle een dutje gaat doen mag ik altijd meespelen. En een vliegtuig is erg welkom!

 15. lisanne Bons schreef:

  Mijn 2 pluszonen vinden het heerlijk om met hun vader te bouwen en klussen als ze bij ons zijn. Zou een super leuk project voor ze zijn in de kerstvakantie?✈

 16. Pleun schreef:

  Lego is altijd een goed idee! En met deze set kan onze dochter zich alvast fictief voorbereiden op haar eerste vliegreisje deze zomer! Alhoewel wij in alle waarschijnlijkheid niet als VIP in zo’n gave limousine vervoerd worden naar het vliegtuig, dat is dan wel weer jammer…;-)

 17. Sonja Hubregtse schreef:

  Robin is degene die graag met Lego speelt,
  Iets wat hem never nooit niet verveelt.
  Met lego kan hij erg veel.
  Hij maakt een huis of een kasteel.
  Hoe meer steentjes, hoe beter.
  Dan bouwt hij een toren van tien meter!
  Racewagens van Lego laat hij scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Lego City, Castle of de Hobbit,
  Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
  Eigenlijk wordt er met het hele gezin van genoten,
  Bouwen we rakketten, auto’s en zelfs boten.
  Maar nu heeft Madebymalou een super actie,
  Daarom van mij een positieve reactie.
  Wij komen graag in dit vliegtuig aan boord,
  want Robin heeft nog niks van vliegtuigen of airport…

 18. Myrthe schreef:

  Wat een stoere set. Daar zou ik mijn zoon heel blij mee maken. Lego is zo tijdloos leuk. Het doet me dan ook plezier om te zien dat al die generaties zich vermaken met de steentjes :).

 19. willeke schreef:

  Wat een geweldige actie! Voor onze 8 kleinkinderen waarvan er 4 met het vliegtuig zijn gekomen in plaats vanuit de buik is dit vliegtuig een bijzonder vervoersmiddel! Zij waren zonder dit vliegtuig waarschijnlijk nooit in Nederland gekomen! k doe heel graag mee voor deze bijzondere en fantastische kinderen en weet zeker dat dit speelgoed favoriet zal zijn!Dank u wel

 20. will schreef:

  Mijn zoon en mijn dochter uit India zijn met een vliegtuig naar Nederland gekomen, alleen niet met zo’n mooi privévliegtuig als deze van Lego. Ze hebben mij 5 kleinkinderen gegeven en die zouden natuurlijk graag met dit vliegtuig met Limousine willen spelen. Zij weten dat een van hun ouders ook met een vliegtuig is gekomen en dat zij daardoor geboren zijn in dit mooie land. Voor hen doe ik graag mee.

 21. ils biemans schreef:

  Wat een geweldige winactie. Mijn manneke Luuk is echt een lego fan en zou het zo Super vinden om dit te winnen. 2017 zou voor hem dan zeker goed beginnen. Hij kan het zo hard gebruiken om een positieve start te kunnen maken.

 22. Kimberly schreef:

  ik doe graag mee voor mijn bonus zoon! hij is dol op lego. helaas hebben wij niet de middelen om dit zo zelf te kopen. het zou hem onwijs verassen om dit te krijgen. hij vindt het soms erg lastig sinds zijn broertje er is om de aandacht nu te delen.

 23. Adriana de Ruiter schreef:

  Wat een leuke prijs! Die zou ik heel graag willen winnen voor onze pleegzoon! <3 Net als natuurlijk heel veel moeders, oma's, tantes, enz. enz. enz. Ik kan alleen maar duimen! 😀

  Fijne feestdagen!!!

 24. Suzanne Gro... schreef:

  Graag doe ik mee, wat ongelooflijk leuk dat kleine speelgoed. Joey gaat dit geweldig vinden en ik geniet zo van zijn glimlach als ik hem iets moois geef.

  Ik volg je al op de kanalen

 25. Anneliese de Waal schreef:

  Daar zou mijn zoon Nicky geweldig vinden, wat een prachtige prijs !!.
  Ik waag graag een kansje voor hem.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 26. Alyt van der Heide mama van een poppenmama schreef:

  Doe heel graag mee voor mijn meid van 6. Helemaal gek op Lego Friends. Dit vliegtuig van Lego City zou er heeeeel goed bijpassen. Zou ze echt te gek vinden.

 27. Linda schreef:

  Mijn neefje gaat helemaal uit zijn dak met LEGO van grote klasse, leuk om zowel
  zijn vriendjes als zichzelf mee te verrassen.
  De prijs, een hele gave LEGO doos, die kans is helaas super klein, maarmet dagelijks
  http://www.masebymalou.nl op mijn beeldscherm heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

 28. Kitty winder schreef:

  Ik doe mee voor mijn lieve vriendje jessy bieman. Zoontje van mijn collega. Hij moet geopereerd worden dus hij mag wel een beetje verwend worden.

 29. Anne schreef:

  Graag doe ik mee met deze winactie voor mijn zoontje. Hij speelt nog graag met de duplo maar LEGO wordt nu ook echt interessant.! Hij heeft al wat voor kerst gehad maar is binnenkort ook alweer jarig.

 30. Femke schreef:

  Ik maak graag kans voor mijn twee oudste jongens!
  een vliegtuig ontbreekt nog in hun lego stad,
  een leuke set om samen te bouwen, de een de auto en de ander het vliegtuig.

 31. Claudia de Kok schreef:

  Geweldig set voor mijn zoontje en stiekem ook voor mijn man omdat hij het heerlijk vind om dit voor hem in elkaar te zetten, vol fantasie dit speelgoed van Lego

 32. Leco schreef:

  Wauw… Ik doe ook mee voor onze Leco. Hij houdt wel van Lego en als je vader ook nog regelmatig aan vliegtuigen en helicopters sleutelt dan is dit wel een super kado.. Jong geleerd is oud gedaan…

 33. L Lingmont schreef:

  Mijn zoontje van 4,5 heeft van de sint zijn eerste Lego gekregen. Wat was hij blij! Elke dag is hij er mooi mee aan het spelen. Dit zou een hele mooie aanvulling zijn.

 34. Rivka schreef:

  Ik doe mee voor mijn broertje van 6.
  Na een fase van Duplo is hij nu toe aan de Lego.
  Lego is helaas duur, dus hij heeft nog niet zo veel.
  En met alleen een gevangeniseiland en een paar losse stad spullen ben je snel uitgespeeld!
  Ik zou het heel erg leuk vinden als ik dit win, zodat ik het aan hem kan geven.
  Hij zou er heel erg blij mee zijn 🙂

  Groetjes!

  • marleen schreef:

   iets te snel op verzenden geklikt 🙂
   ik doe graag mee voor mijn dochter eva. ze is helemaal fan van brandweerauto’s en politie auto’s. ik weet zeker dat ik punten scoor als moeder !

 35. marja wiering-moek schreef:

  Wauw! Wat een super stoere lego set!

  Ik heb twee jongens die stapeldol zijn op lego. . Ze hebben al een verzameling bij elkaar gespaard, maar willen Nog veeeeeel meer zeggen ze 😉

  Zijn ze 5 en 7 jaar dus nu kunnen ze het ook alleen bouwen. Heel handig, al mag mama ook graag mee bouwen! 😀

  IK GA DUIMEN VOOR MIJN TWEE JONGENS

  ♡☆♡

 36. melissa schreef:

  Wat een leuk stoer speelgoed. we hebben nu alleen nog duplo maar dochter elise is nu bijna 6 en vindt lego interessanter worden en wat grote zus heeft ,wil jarno ook, dus dit lijkt me erg leuk om uit te proberen. liefs melissa

 37. Sevda schreef:

  Wat een geweldige actie! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 6. Ten eerste is hij gek op Lego en ten tweede op vliegtuigen!

 38. Mieke Stam schreef:

  Super gave prijs zeg! Xander (5) is gek op lego en met name de limousine gaat hij geweldig vinden want die wil hij later zelf ook hebben 😉 Dus ik waag graag een kansje voor hem <3

 39. Hanneke schreef:

  Ik doe graag mee voor deze gave prijs. Mijn zoontje van 4 is gek op lego. Hij kan al heel goed zelf bouwen. Hij heeft dit kado wel verdient. Sinds 4 maanden is het een trotse grote broer. En aandacht delen en extra helpen is niet altijd even leuk en makkelijk. Maar onze kanker doet dat super!

 40. Jorn en mama Lilian Vlassak schreef:

  Ik heet Jorn, ben 10 jaar en mag van mijn moeder meedoen aan deze prijsvraag. Wij hebben helaas geen facebook, twitter of instagram maar ik hoop dat ik toch een kan maak want ik vind deze heel prijs erg leuk!

 41. Mariska giulianojazzlyna schreef:

  Wow wat een super gave set. Mijn zoontje is helemaal gek op lego. En nu hij alweer 5 jaar is wil.hij graag wat meer zelf bouwen. Zooo leuk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.