HEMA HOLOGRAPHIC COPPER

Dit nagellakje heb ik vorige zomer gekocht, maar ik heb er nooit een review over geschreven. En dat terwijl ik hem regelmatig draag, want ik vind het echt een ontzettend mooi nagellakje. Daarom besloot ik er alsnog een artikel over te schrijven. De nagellak is van Hema, uit de Holographic lijn. Het is een mooie koperachtige kleur met heel veel holografische glittertjes, waardoor het een heel mooi effect heeft.

Ik ben echt heel tevreden over deze nagellak. Het kwastje is fijn, net als de structuur. Het verdeelt makkelijk over je nagels en het is ontzettend snel droog. Na twee lagen heb je een hele mooie dekking en deze nagellak blijft makkelijk een paar dagen zitten, zonder te chippen. Echt een aanrader dus!

Deze nagellak is te koop bij Hema voor € 3,75. 

21 gedachten over “HEMA HOLOGRAPHIC COPPER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.