Herfst/winter shoplog voor Nomi, Lenn en Elena

shoplog

De herfst komt eraan en Nomi, Lenn en Elena konden allemaal wel wat nieuwe kleding gebruiken. Lenn is nu éindelijk echt uit maat 92 gegroeid, Elena draagt momenteel maat 74 (als ze zo doorgroeit, haalt ze Lenn nog in!) en Nomi draagt inmiddels maatje 110/116. Zij heeft nog wel wat winterkleding die past, maar ook een aantal jurkjes die nu wel te kort beginnen te worden. Tijd om te shoppen, dus!

Voor Elena

quapi baby

Elena groeit behoorlijk snel. Terwijl ze van mijn drie kinderen bij de geboorte het kleinst was, is ze als 7 maandertje het langst van de drie. Ze is de 70 centimeter gepasseerd en ze heeft nu echt maat 74 nodig. Dit setje is van Quapi mini en ik vind hem ontzettend schattig.

rokje twinnen

En ik kocht ook twee items op de groei. Dit rokje is van Name It en de kleinste maat was maat 80, dus die bestelde ik. Het duurt vast niet lang meer totdat ze erin past. Het shirtje is van Noppies en ook dit is maat 80. Deze is van biokatoen, waardoor het lekker zacht is voor Elena’s huid.

Voor Lenn

shirt leeuwen

Nu Lenn zindelijk is, zijn broeken met elastiek in de taille heel handig. Het interesseert hem namelijk niks als zijn knoop niet dicht is en hij loopt regelmatig rond met zijn broek nog open. Daarom bestelde ik dit joggingbroekje van Dirkje. Het shirt met de leeuwen en panters is van Name It en Lenn vindt hem geweldig!

quapi boys

En ik bestelde ook een joggingbroek van Quapi. Ik liet hem zelf een shirtje uitzoeken en hij ging voor een blauw shirt met een tijger. Dat was natuurlijk wel te verwachten!

winterjas

Ook Lenns winterjassen zijn nu echt te klein. Ik keek samen met hem naar winterjassen en zijn oog viel meteen op dit blauwe exemplaar. Hij is van Name It en Lenn is helemaal blij dat hij een blauwe winterjas heeft!

Voor Nomi

rokje baby meisje

Ik kon het niet laten om het rokje dat ik voor Elena bestelde, ook voor Nomi te bestellen. Voor haar bestelde ik maat 110 en dat past haar prima. Ik bestelde er een shirtje bij van DJ Dutchjeans en ik vind het ontzettend leuk bij elkaar staan.

quapi girls

En als laatste koos ik dit setje van Quapi. Nomi is helemaal fan van kniekousen, het liefst draagt ze niks anders meer. Het jurkje matcht erg goed bij het Quapi jurkje dat ik voor Elena bestelde, dus ook hiermee kunnen ze een beetje twinnen!

Heb jij al geshopt voor de herfst en winter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.