Herinneringen bewaren in een fotoboek

fotofabriek

Tegenwoordig heb je zo ongeveer al je foto’s digitaal en eerlijk gezegd vergeet ik wel eens om er iets mee te doen. Zonde eigenlijk, want ik vind het hartstikke leuk om fotoboeken door te kijken. Nou zie ik mezelf niet zo snel foto’s plakken in een fotoalbum, maar het leek me wel erg leuk om online een fotoboek te maken.

fotofabriek-2

Dus daar begon ik een tijdje geleden mee! Via de site Fotofabriek.nl downloadde ik eerst een programma om heel makkelijk een fotoboek in elkaar te stellen. Ik koos ervoor om een fotoboek te maken met foto’s van Lenn, want van hem had ik er nog geen. Eerst keek ik de foto’s terug en alleen dat is al heel leuk om te zien, vooral de foto’s die ik wat langer geleden maakte. Natuurlijk begon ik met de foto’s van zijn geboorte.

fotoboek

Daarna volgden een aantal foto’s van de dagen dat we in het ziekenhuis waren. De foto rechts maakte ik net voordat we naar huis gingen, aan die foto heb ik hele fijne herinneringen! Ik wilde heel graag naar huis om lekker met zijn viertjes te kunnen zijn, dus ik was heel blij dat de kinderarts vond dat we mochten gaan.

fotofabriek-4

Verder vond ik het best moeilijk om te kiezen welke foto’s ik in het fotoboek wilde doen. Ik heb ontzettend veel foto’s, zowel op mijn telefoon als op mijn camera. Ik probeerde niet te lang te twijfelen en de foto’s er maar gewoon in te zetten, maar keuzes maken is toch best moeilijk.. Natuurlijk moesten er wel foto’s in van Nomi en Lenn samen (kijk trouwens hoe klein Lenn op de foto links nog was!) en ik koos onder andere voor deze.

fotofabriek-5

Ik eindigde het boek met onze kerstfoto’s. Daar heb ik ook hele leuke herinneringen aan. Het was behoorlijk moeilijk om leuke foto’s van Nomi en Lenn te maken, maar ik heb echt wel gelachen om deze twee draakjes.

Uiteindelijk heb ik een fotoboek besteld met 24 pagina’s en ik vind het hartstikke leuk om de foto’s nu ook in een fotoboek te hebben.

Heb jij fotoboeken van je kinderen?

Dit fotoboek heb ik gekregen.

4 gedachten over “Herinneringen bewaren in een fotoboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.