Het perfecte kerstcadeau voor moeders; een gepersonaliseerd sieraad

Cadeaus bedenken; het is nooit makkelijk. Maar wat nou als je het heel erg persoonlijk kunt maken? Voor mij maakt het dat meteen heel bijzonder en ik hou echt van gepersonaliseerde sieraden. Het eerste gepersonaliseerde sieraad dat ik kreeg, was een armband met Nomi’s naam erop. Die kreeg ik op Moederdag, toen Nomi een paar maanden oud was en ik heb hem ontzettend veel gedragen. Toen Lenn en Elena werden geboren was ik natuurlijk wel toe aan nieuwe gepersonaliseerde sieraden en ook die draag ik heel veel. Wat mij betreft is een gepersonaliseerd sieraad dus een perfect (kerst)cadeau!

Gepersonaliseerde sieraden

Er zijn ontzettend veel verschillende gepersonaliseerde sieraden. Armbanden, ringen, kettingen en zelfs sleutelhangers zijn te personaliseren. Bij gepersonaliseerde sieraden denk je al snel aan een sieraad met een naam erop, maar er zijn nog veel meer leuke opties. Zelf had ik al een armband met de namen van mijn kinderen erop en daardoor geef ik mezelf dit jaar een mooie gepersonaliseerde ketting voor mijn verjaardag. Want een cadeautje voor jezelf is altijd leuk, toch?

gepersonaliseerde armband

Naast een armband, ring of ketting graveren met een naam zijn er nog andere mogelijkheden om je sieraad te personaliseren. Hoe gaaf is het bijvoorbeeld om een tekening of een zelfgeschreven tekst van je kind op je sieraad te laten zetten? Ook kun je kiezen voor een geboortesteen of geboortebloem.

Ketting met geboortebloemen

Ik ging deze keer voor een geboortebloem ketting en ik vind hem prachtig! Je kunt zelf kiezen hoeveel geboortebloemen je op de ketting wil laten zetten, het kunnen er maximaal vier zijn. Mijn kinderen zijn geboren in de maanden januari, juli en november en daarom staan er op mijn ketting een sneeuwklokje, een waterlelie en een chrysant. Dat is wat mij betreft een hele mooi combinatie en de betekenis van deze ketting is natuurlijk nog veel mooier.

Doordat dit soort sieraden zo persoonlijk zijn, zijn ze perfect om cadeau te geven (al dan niet aan jezelf, zoals ik deed). Want zeg nou zelf, dit is toch een ontzettend gaaf cadeau voor iedere ouder?

Heb jij gepersonaliseerde sieraden?

3 gedachten over “Het perfecte kerstcadeau voor moeders; een gepersonaliseerd sieraad

  1. Heleen Schrijvershof schreef:

    Gaaf! Ik vind kettingen met persoonlijke tekeningen enz er op altijd erg leuk. Toevallig breng je me wel een beetje op een idee, want ik heb een lasersnijder en wil al langer kettinghangers proberen te maken. Dus daar ga ik dit weekend even aan werken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.