Hiep hiep hoera, Nomi is 4 jaar!

nomi 4 jaar

Vandaag is het zo ver, Nomi is 4 jaar geworden! ‘Eindelijk’, volgens madam zelf. Ze wilde zo graag vier zijn en naar de basisschool gaan. En nu is het dan zo ver. De wenperiode op de basisschool zit erop en ze is geen peuter meer, maar een echte kleuter!

4 jaar geleden…

Tijd om even lekker sentimenteel terug te blikken. Het is alweer 4 jaar geleden dat we ’s ochtends in de auto stapten en naar het ziekenhuis reden. Het was vreselijk druk op de weg, maar gelukkig waren we nog net op tijd in het ziekenhuis. Om 8.30 uur moesten we ons namelijk melden voor de geplande keizersnede. Om 10.54 uur was ze daar dan, onze schattige kleine Nomi. Wat is er veel veranderd sinds die tijd!

Eindelijk jarig

Wat keek ze uit naar haar verjaardag zeg! Ze had zin in haar feestje, maar ze kan ook niet wachten om echt te beginnen op de basisschool. Laatst hebben we een aftelkalender gemaakt en iedere keer als ze weer een ballonnetje inkleurde, was ze een dag dichterbij haar verjaardag. En leuk dat ze dat vond!

Veranderingen

Als je 4 jaar wordt, verandert er natuurlijk van alles. Voortaan gaat ze 5 dagen in de week naar de basisschool en ik denk dat dat voor ons allemaal best even wennen is. Ik zal haar zeker gaan missen, maar ik weet zeker dat ze het heel leuk zal hebben. Ze is er namelijk heel erg aan toe. Zelfs te leidsters op de peuterspeelzaal zeggen dat de peuterspeelzaal echt klaar is voor haar, ze merken dat ze er te groot voor wordt. Terwijl ze het daar altijd heel erg leuk heeft gehad, zegt ze nu steeds vaker dat ze alleen maar spelletjes voor kleine kinderen doen… Nou ja, dat is nu dus achter de rug!

Vandaag vieren we haar verjaardag met familie, en daar gaat ons kleutertje vast van genieten!

3 gedachten over “Hiep hiep hoera, Nomi is 4 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.