Dagboekje 262; blogpicknick en Avonturenpark Hellendoorn

hellendoorn

Vorige week stonden er een paar leuke dingen op de planning. Dinsdag gingen we naar Amstelveen voor een picknick voor mijn blog. En zondag gingen we naar Avonturenpark Hellendoorn!

Maandag; Rustig dagje

bijna  2 jaar

Maandag was Lenn een beetje hangerig en verkouden en deden we niet zo veel. Toen Nomi ’s ochtends op de peuterspeelzaal was, was hij lekker aan het spelen. ’s Middags zei hij dat hij moe was en wilde hij vooral bij mij op schoot spelen. Wat eigenlijk ook wel heel gezellig was!

Dinsdag; Picknicken in Amstelveen

picknick

Dinsdag waren we uitgenodigd om bij een PR bureau in Amstelveen te komen picknicken. Kinderen waren ook welkom, dus ik nam Nomi en Lenn mee. Vooral Nomi vond het heel erg leuk dat ze een keertje mee mocht!

wintercollectie 2018

We bekeken de nieuwe herst- en wintercollecties van verschillende kinderkledingmerken. Daar kunnen jullie over een tijdje meer over lezen op mijn andere blog; Voormamasdoormamas.nl. Toen het afgelopen was, zijn we even naar Schiphol gereden om vliegtuigen te kijken. Dat was ook een groot succes!

Woensdag

la casa de papel

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder en Lenn en ik deden niet zo veel. Terwijl het dinsdag prima ging met hem, was hij woensdag toch weer een beetje hangerig en veel aan het hoesten. Toen Nomi weer thuis was wilden ze nog graag even naar buiten. ’s Avonds begonnen Bart en ik aan een nieuwe serie; La Casa de Papel.

Donderdag; lekker buiten spelen

buiten spelen

Donderdagmiddag zijn we lekker buiten geweest. Nomi en Lenn speelden met poppen en met water, en Nomi doopte de hangmat om tot schommel.

Vrijdag; Kinderarbeid?!

klusjes

Lenn was vrijdagochtend wel erg vroeg wakker en hij wilde bij ons in bed liggen. Toen Nomi ook wakker was gingen we naar beneden. Ik had me voorgenomen om het huis eens schoon te maken. Nomi en Lenn wilden erg graag helpen. Ik zette de kinderstoelen buiten en die mochten zij schoonmaken. En wat vonden ze dat leuk!

Zaterdag

wip wap

Zaterdagochtend had Nomi peutergym. Lenn wilde ook erg graag blijven, maar daar is hij toch echt nog te jong voor. ’s Middags gingen we even naar de camping, waar Nomi en Lenn een hele tijd in de speeltuin hebben gespeeld.

Zondag; Avonturenpark Hellendoorn!

avonturenpark hellendoorn

Zondag stond er iets leuks op te planning; we gingen naar Avonturenpark Hellendoorn. Dat was de eerste keer dat Nomi en Lenn naar een pretpark gingen en wat hebben ze het leuk gehad!

bakfiets troy

’s Middags waren we even bij mijn ouders. Bart was met de bakfiets gegaan en dat vonden Nomi en Lenn natuurlijk heel erg leuk!

Een gedachte over “Dagboekje 262; blogpicknick en Avonturenpark Hellendoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.