Kinderkleding van Kidential; puur, speels, bewust

kidential

Kidential is een merk dat nog helemaal nieuw is op de Nederlandse markt. Dit merk maakt basic baby- en kinderkleding op een eco-vriendelijke manier. De kleding wordt gemaakt van biologisch katoen en er worden geen schadelijke stoffen aan toegevoegd. Kidential is namelijk van mening dat alles wat essentieel is voor kinderen, met evenveel zorg moet benaderd worden als hun kindertijd zelf. Daarom is hun motto: “puur, speels, bewust”.

Puur

De kleding van Kidential is 100% biologisch, de productielijn is 100% transparant en de kleding is 100% milieubewust. Volgens Kidential is duurzaamheid een synoniem voor kwaliteit. Er worden geen chemicaliën, pesticides of meststoffen gebruikt. Niet bij het produceren, niet bij het verven en niet bij het wassen ervan

Speels

De kleding is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. De kleding wordt zo gemaakt dat jongens en meisje het probleemloos met elkaar kunnen delen én dat ze generaties lang kunnen worden doorgegeven in je familie.

kinderkleding

Bewust

Kidential benadert haar vakmanschap met een ‘kinderen eerst’-filosofie. Het hoogwaardige textiel is gemaakt van heel slijtvaste stoffen, die goed zijn voor de planeet. Hoewel comfort en de fit prioriteiten zijn voor Kidential, vinden ze het nog belangrijker dat geen enkel stuk stof ooit de persoonlijkheid, het humeur of de creativiteit van je kinderen in de weg staat. Precies daarom zul je op de kleding nooit een merk, logo of een andere vorm van reclame zien staan. En omdat mama of papa zijn als duur genoeg is, bieden ze je deze kidsfashion tegen zo scherp mogelijke prijzen aan. De prijzen liggen daarom altijd onder de € 25,00.

“De toekomst begint bij onze kinderen. Daarom moeten we op een andere manier
zakendoen, produceren en met onze planeet omgaan. Wegwerpmode is niet meer te verantwoorden. Het is hoog tijd om de dingen eenvoudiger aan te pakken en te breken met overconsumptie. Wij gaan het anders aanpakken.”

– Tules Yegin, founder van Kidential

De kleding

Wij ontvingen een pakketje van Kidential met daarin kleding voor Nomi, Lenn en Elena.

De babykleding

slaapzakje

Voor Elena ontvingen we dit slaapzakje. De onderkant van de slaapzak is open, waardoor je lekker makkelijk bij de luier kunt. Handig! De stof van de slaapzak is ademend en lekker soepel, waardoor je kindje er makkelijk in kan bewegen.

Magneetsluiting

magneetsluiting

De babykleding van Kidential heeft iets speciaals; namelijk magnetische sluitingen. Geen knoopjes of ritsen, maar kleine magneetjes waarmee je de kleding dicht maakt. Hiermee kun je de slaapzak heel makkelijk en snel dicht maken. Het is zo makkelijk, dat ook mijn peuter Lenn het slaapzakje dicht kan doen.

De kinderkleding

omkeerbaar vest

joggingbroeken peuter

Kidential heeft alles voor een complete outfit. Voor Lenn ontvingen we een omkeerbaar vest, een tanktop en twee joggingbroeken. Alles is heerlijk zacht en soepel en daarnaast zijn de kleuren ook nog eens heel erg leuk. Kinderen kunnen lekker vrij in bewegen in deze ecoclothing en daarom kunnen je kids lekker rennen en spelen in deze kleding.

groen jurkje

Toen Nomi deze jurkjes zag, was ze ook meteen enthousiast over de kindermode van Kidential. Ze is gek op felle kleuren, dus het viel goed in de smaak. Doordat ze vrij basic zijn kun je ze overal mee combineren. En ook deze jurkjes zijn weer lekker soepel en volgens Nomi zitten ze heerlijk! En ik kan je vertellen dat Nomi niet de makkelijkste is qua kleding. Ze is behoorlijk gevoelig voor labeltjes en andere dingen die kriebelen. En daar heb je bij Kidential geen last van!

Al deze kleding is te vinden op Kidential.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.