TAG: BUCKET LIST FOR GIRL

Ik heb al een aantal van dit soort Tumblr-tags gedaan, maar ik blijf ze zo leuk vinden! Deze keer heb ik de foto’s van deze Tumblr gehaald. Het zijn bucket list dingetjes, maar dan echt ‘for girls’. De plaatjes gaan bijvoorbeeld over shoppen, nagels, reizen, et cetera. Ik heb er een aantal uitgekozen en ik zou er nog veel meer in dit artikel kunnen zetten, maar dan wordt het wel een heel lang artikel. Overnemen mag natuurlijk, ik zou het leuk vinden om te zien welke plaatjes jullie uitkiezen!

19 gedachten over “TAG: BUCKET LIST FOR GIRL

 1. jewelyz schreef:

  Ah heel leuke tag! Een drive-in movie lijkt me ook geweldig om eens mee te maken, maar dan moet het wel wat warmer zijn hoor 😉
  En Venetië is echt prachtig, ben er twee jaar geleden geweest en wat een mooie stad is dat!

 2. Amy schreef:

  Skittles vodka is zooooooo lekker, haha! Ik haal altijd Skittles waar de roze bolletjes inzitten en daar maak ik dan roze vodka van. Rainbow vodka met meerdere flessen moet ik ook eens proberen 😀

 3. Nieke schreef:

  Heel erg leuk! Niet elk meisje kan een top bun maken hoor. (mijn haar is te kort) Ik wacht ook nog even met al het trouwen enzo haha. En zoals hierboven inderdaad al staat een Brits accent bestaat niet. Ik woon in Londen en iedereen vind het hier juist leuk dat ik geen typisch accent heb, zo weten ze juist dat je niet Engels bent. (al word ik veel gevraagd of ik Amerikaans ben haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.