Dagboekje 259; nieuwe gerechten uitproberen en Vaderdag

gerechten

Vorige week was eigenlijk niet zo’n spectaculaire week. We zijn veel thuis geweest en als het een beetje lekker weer was, gingen we naar buiten. We probeerden wat nieuwe gerechten van HelloFresh uit, ik probeerde een beetje vooruit te bloggen en we vierden Vaderdag

Maandag

blogger twente

Terwijl Nomi maandagochtend op de peuterspeelzaal was, zat Lenn televisie te kijken. En daardoor kon ik even bloggen. ’s Middags gingen we even naar buiten en Lenn was erg onder de indruk van de groente in onze tuin.

Dinsdag; naar de kringloop

blogger goor

Dinsdagochtend deden we boodschappen en verder hadden we een rustig ochtendje. ’s Middags gingen we even naar de kringloop.

rupsje nooitgenoeg

Daar kochten we onder andere twee boekjes. Nomi kent Rupsje Nooitgenoeg van de peuterspeelzaal en ze vindt het boek heel leuk. Zelf vond ik het als kind ook heel erg leuk, dus dit boek ging mee naar huis. ’s Avonds maakte ik nasi met bloemkoolrijst in plaats van gewone rijst, en wat was dat lekker!

Woensdag

blogger overijssel

Woensdagochtend hebben we even geknutseld en daarna werd Nomi opgehaald door haar oma. Ik kreeg twee leuke boeken binnen en binnenkort kunnen jullie daar een review over lezen op Voormamasdoormamas.nl.

Donderdag

zoete aardappel gezond

Donderdag wilde ik eigenlijk even naar buiten, maar het weer zat niet mee. Daarom besloten we maar binnen te blijven. ’s Avonds aten we een heel lekker gerecht van HelloFresh met zoete aardappel, tomaat en bimi.

Vrijdag

spanje portugal

Vrijdagochtend gingen we even naar de speeltuin en daarna speelden Nomi en Lenn verder in de tuin.

blogger hengelo

’s Middags ging Nomi naar haar nichtje, om daar te logeren. Wij aten weer iets lekkers van Hello Fresh, namelijk deze cheeseburger!

Zaterdag

blogger enschede

Zaterdag zijn we ook weer lekker buiten geweest. Eerst in de tuin, en daarna is Bart met Nomi en Lenn gaan fietsen. Erg fijn, want daardoor kon ik in huis wat dingetjes doen.

Zondag; Vaderdag

blogger almelo

Zondag was het natuurlijk Vaderdag. ’s Ochtends gingen we naar mijn schoonouders.

blogger deventer

En ’s middags gingen we naar mijn ouders. Mijn vader was gisteren jarig, dus daar vierden we ook zijn verjaardag.

Wat heb jij gedaan op Vaderdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.