Dagboekje 279; Sinterklaas en even weg zonder kinderen

Afgelopen week stond in het teken van Sinterklaas. Vooral Nomi was er heel erg druk mee. Lenn vindt Sint en Piet niet zo leuk, maar de cadeautjes natuurlijk wel… We hadden een Sinterklaasfeest op de peuterspeelzaal, zaterdag vierden we Sinterklaas bij mijn schoonouders en zondag gingen Bart en ik even weg zonder kinderen.

Maandag

Maandagochtend was Nomi op de basisschool en Lenn was op de peuterspeelzaal, dus ik had tijd om even te bloggen. Ik was bezig met mijn ‘dit moet nog voor Sinterklaas online’ planning en ik besloot het maar op te schrijven, want ik kwam er niet helemaal meer uit. ’s Middags vertelde Nomi me dat ze van de juf haar schoen mocht zetten (dank je, juf!), dus dat deden ze ’s avonds.

Dinsdag

Ook bij de Lidl hadden ze hun schoentje gezet en die haalden we dinsdagmiddag weer op. Er zat een kwartetspel in, wat we ’s avonds een paar keer deden. Nomi kende het nog niet, maar ze vond het heel leuk. Echt een aanrader voor deze leeftijd!

Woensdag; het letterbord maar eens onder het stof vandaan halen

letterbord

Ook woensdagochtend was ik alleen thuis. Ik besloot mijn letterbord maar eens te pakken en ik kwam erachter dat ik die al 7 weken niet meer had gebruikt. Ik zette er iets nieuws op en die foto plaatst ik op Instagram. Verder had ik weer even tijd om lekker te bloggen en ’s middags had ik wat quality time met Lenn, omdat Nomi toen bij mijn schoonmoeder was.

Donderdag; dus daar is de afstandbediening!

Ook donderdag was best een rustig dagje. Nu Nomi net op de basisschool zit, doen we ’s middags vaak niet zo veel. Ze is best moe van school, dus ze wil dan vaak gewoon lekker thuisblijven. ’s Avonds ging ik op zoek naar de afstandbediening omdat we Expeditie Robinson wilden kijken en ik vond hem in het speelkeukentje…

Vrijdag; Sinterklaasfeestje op de peuterspeelzaal

Vrijdag kwam er een heel leuk cadeautje van Difrax binnen, met spulletjes voor de baby. ’s Middags gingen we naar een Sinterklaasfeest op de peuterspeelzaal, waar Nomi even bij Sinterklaas op schoot mocht komen.

Zaterdag; pakjesmiddag!

Ook zaterdag stond in het teken van Sinterklaas, toen vierden we pakjesmiddag bij mijn schoonouders. Lenn vond de cadeautjes erg leuk, maar hij was niet zo fan van Sint en Piet. Nomi vond het allemaal juist heel erg leuk!

Zondag; even weg zonder kinderen

Zondag brachten we even wat spullen weg voor Stichting Babyspullen, de laatste tijd hebben we namelijk heel veel donaties binnengekregen. Daarna ging ik even alleen met Bart naar Enschede. Bart had wat nieuwe kleren nodig en we moesten nog wat Sinterklaascadeautjes halen voor volgend weekend. Ondertussen waren Nomi en Lenn lekker bij mijn schoonouders.

Heb jij al Sinterklaas gevierd?

2 gedachten over “Dagboekje 279; Sinterklaas en even weg zonder kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.