Shoplog; nieuwe kleertjes voor Nomi, Lenn en Elena

Nomi groeit echt belachelijk hard, ze is zo groot geworden opeens! Terwijl ze een half jaar geleden amper een meter lang was, bleek ze laatst al 1 meter en 7 centimeter te zijn. De zomerkleding waarvan ik vorig jaar dacht dat ze het dit jaar nog wel zou passen, blijkt nu al veel te klein te zijn. Dus; een goed excuus om te shoppen! En natuurlijk kon ik het niet laten om ook even voor Lenn en Elena te kijken.

Ik keek op Schattigebabykleertjes.nl, omdat ik daar voor ze alle drie goed kan slagen. En terwijl ik eigenlijk vooral voor Nomi wilde kijken, bestelde ik juist het meeste voor Elena.

Jurkjes voor Nomi

bampidano

Vorige zomer dacht ik nog, misschien past maat 98/104 volgend jaar ook nog wel. Nou, echt niet! Laatst paste ze een jurkje aan in die maat en haar halve bil kwam er onderuit. Tijd voor nieuwe kleertjes dus! Toen ik dit jurkje zag, was ik op slag verliefd. Hij is van Bampidano en kost € 32,95. Niet goedkoop, maar als het goed is kan Nomi er nu wel een tijdje mee. En zo niet, dan bewaar ik hem gewoon voor Elena!

quapi sale jurk

Kleding van Quapi staat Nomi altijd heel erg goed en toen ik zag dat deze Quapi jurk nu afgeprijsd was, ging hij meteen in mijn digitale winkelmandje. In plaats van € 34,95, kost dit jurkje nu € 17,98!

Nieuwe truien voor Lenn

dirkje

Ik weet niet hoe het precies is gebeurd, maar Lenn heeft momenteel hier in huis de meeste kleding. Daarom was ik eigenlijk niet van plan om iets voor hem te kopen, voordat ik zijn kledingkast eens goed heb nagekeken. Maar toen zag ik deze truien in de sale, en ze kosten nu maar € 7,60 en € 5,60. Omdat hij dus al behoorlijk veel kleding heeft, besloot ik ze op de groei te kopen.

Kleertjes voor Elena

panterprint boxpakje

Oh jongen, dit printje… Ik hou ervan! Dit boxpakje is van Name It en kost 16,99.

nieuwe kleertjes

En als laatste bestelde ik twee shirtjes van Noppies. Ook deze shirts waren afgeprijsd, ze kosten nu € 10,11 en € 11,89.

4 gedachten over “Shoplog; nieuwe kleertjes voor Nomi, Lenn en Elena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.