KRUIDVAT NAIL POLISH REMOVER QUICK & EASY

Meestal gebruik ik gewoon de ‘ouderwetse’ nagellakremover, waarmee ik met een watje de nagellak van mijn nagels afhaal. Over het algemeen gaat het prima, behalve als ik een nagellak heb waar glitters inzitten. Het is echt een ramp om dat eraf te krijgen en daarom besloot ik deze ‘quick & easy’ nagellakremover van Kruidvat eens te proberen. 

Het is een potje met daarin een soort sponsje met een gat erin. Daarnaast zit er natuurlijk nagellakremover in, zonder aceton en met een verzorgende olie. Daardoor is de nagellakremover niet slecht voor je nagels en kun je het zo vaak gebruiken als je wil.
Het potje is heel makkelijk in gebruik, je steekt je vinger in het potje en je draait je nagel langs het sponsje. Gewone nagellak is er na een beweging af, voor nagellak met glitters moet je iets meer geduld hebben, maar het gaat echt veel makkelijker dan met een watje. Sinds ik dit product heb, heb ik geen watjes meer gebruikt, want dit gaat echt zo veel makkelijker! Daarnaast ruikt het ook nog eens heel lekker. 
Deze nagellakremover kun je kopen bij Kruidvat, voor € 2,49.

20 gedachten over “KRUIDVAT NAIL POLISH REMOVER QUICK & EASY

  1. Alessandra schreef:

    Ik heb ook zo eentje maar van Bourjois, werkt ook echt heel goed! Toch al beter dan dat gepruts met een watje inderdaad :p Als die van Bourjois op is zal ik misschien ook eens die van jou aanschaffen, toch net iets meer budgetproof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.