Nomi’s nieuwe schoentjes

red rag 2

Al sinds ik zwanger was van Nomi, heb ik een zwak voor babyschoentjes. Die kleine schoentjes zijn allemaal zo schattig en ik kom telkens weer leuke schoentjes tegen. Inmiddels heeft ze 2 paar schoentjes in maat 20 en ik ben op beide paren helemaal verliefd.

red rag 1

Deze schoentjes komen uit de wintercollectie van Red-Rag. Ze zijn van leer, waardoor ze lekker soepel zijn, maar toch stevig. Wat ik ook wel heel makkelijk vind is dat ze een ritsje aan de zijkant hebben, waardoor je ze snel aan en uit kunt doen. En natuurlijk zijn ze ook heel leuk. Ik hou van dit soort kleurtjes en ook de rest van het schoentje is gewoon echt mijn smaak.

red rag 3

Nomi vindt ze zelf ook helemaal geweldig. Ze er telkens mee aan het spelen en de laatste dagen probeert ze ze zelf aan te doen (wat natuurlijk nog niet lukt). Ook de schoenendoos is blijkbaar heel leuk speelgoed. Ze stopt haar schoentjes er regelmatig in en er heeft ook al heel veel ander speelgoed ingezeten. Telkens wil ik de schoenendoos wegdoen, maar als ik dan zie hoe leuk ze ermee speelt, laat ik hem toch nog maar even in de kamer staan.

red rag 4

Nomi vindt het gelukkig helemaal niet erg om schoentjes aan te hebben. Ik hoor wel eens dat andere kinderen geen schoenen aan willen, maar Nomi wil dat gelukkig wel. Ze loopt er (aan de hand) heel goed op en ze zitten als gegoten. Toen ze ze net had, heeft ze iedereen haar schoentjes laten zien. Telkens wees ze weer naar haar schoentjes!

Kende jij dit merk al?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.

9 gedachten over “Nomi’s nieuwe schoentjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.