Leuk uitje: attractiepark Slagharen

Laatst waren we uitgenodigd om bij de opening van de nieuwe attractie in Slagharen te zijn, en daar konden we natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen. De nieuwe attractie heet Red Bandits Adventure en we waren natuurlijk heel erg benieuwd. Na de opening bleven we nog een paar uurtjes in het pretpark, waar de kinderen zich ontzettend goed gemaakt hebben. In dit artikel lees je er meer over.

Nieuwe attractie: Red Bandits Adventure

red bandits adventure

Super spannend natuurlijk, zo’n nieuwe attractie. Eerst kregen we wat meer informatie over de attractie en om 11 uur was het tijd om er als één van de eersten in te stappen. In de attractie zit je in een bootje en het is er vrij donker, wat voor jonge kinderen best spannend kan zijn. Zo ook voor Elena, en daarom wilde ze lekker bij mij op schoot zitten. Tijdens de vaartocht zie je een aantal bandieten en je trotseert allerlei gevaren.

red bandits slagharen

Na de boottocht waren we zelf ook echte bandieten geworden en de kinderen waren hartstikke trots!

Attractiepark Slagharen

slagharen

Daarna was het tijd om de rest van het park te ontdekken. Ik was er zelf heel lang geleden al eens geweest, maar toen zag het park er nog heel anders uit. Nomi was er vorig jaar met een vriendinnetje geweest en die kon me al vertellen dat het er super leuk was, dus het kon niet anders dan dat het een hele leuke dag zou worden.

We liepen naar het kinderplein, waar je onder andere in deze theekopjes kunt ronddraaien, met oldtimers kunt rijden en kunt racen door het wilde westen. Er is ook een grote speeltuin bij met voldoende zitruimte en daar besloten we om even wat te gaan drinken.

Daarna stapten we in het kleinere reuzenrad, de Chuck Wagen. De kinderen keken hun ogen uit, maar ik kon niet wachten totdat ik weer veilig op de grond stond. Want tja, hoogtevrees. Dus toen manlief en de kinderen in het grote reuzenrad wilden, heb ik vriendelijk bedankt en ben ik beneden gebleven. En van onderen ziet zo’n reuzenrad er  toch ook wel heel indrukwekkend uit.

Hier zijn ze wel tien keer in geweest en eigenlijk wilden ze nog veel vaker. Ik had niet verwacht dat Nomi het zou durven, want ze is best snel bang. Maar nadat Lenn eerst een keertje alleen was gegaan, ging ze heel stoer samen met Lenn in deze attractie die Fogg’s Trouble heet.

Dit is nog maar een hele kleine greep uit alle attracties die je in Slagharen vindt, er is echt nog veel meer. Je kunt je er makkelijk een hele dag (of wat dacht je van een weekendje Slagharen?) vermaken, er is genoeg te doen voor alle leeftijden. Een groot pluspunt van dit pretpark is dat er ook voor jongere kinderen genoeg te doen is. En ook absoluut voor de echte durfallen, want er waren en aantal attracties waar wij echt niet in durfden.

Attractiepark Slagharen is wat mij betreft dus absoluut een aanrader! Ben jij er al eens geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.